Odp: Ot, "Bum Box" sie zrobił ;) T2000, AST,BLIZZARD,NORMAL
Moja propozycja, może udało by się dodać przeglądarkę z FTP z grami? tak jak w PLAYZX, który sciąga grę automatycznie po wyszukaniu jej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Mountain, czyli obrób sobie film na Atari z 68030 Edytor video dla dużego Atari
Materiał z Giełdy Komputerowej w lubelskim Staszicu Giełda odbywała się w Lublinie w Liceum im. Stanisława Staszica.
Adam Dyba - Orko Rozmowa z autorem m.in. Syf-On Demo, The MTV Demo, a także programu Master SAM.
Wywiad z Krzysztofem Kobusem (K.K. / WFMH ^ Quartet) Zapraszamy do przeczytania wywiadu z Krzysztofem Kobusem, ówcześnie znanym jako K.K./WFMH^Quartet
Lotus Esprit Turbo Challenge dla STe Została opublikowana pierwsza oficjalna wersja 1.0.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja propozycja, może udało by się dodać przeglądarkę z FTP z grami? tak jak w PLAYZX, który sciąga grę automatycznie po wyszukaniu jej.
Problem polega na tym, że archiwa obrazów taśm .cas są w jakiś sposób rzadkie (podczas gdy archiwa TAP i TZX są obfite). Idealnym rozwiązaniem byłoby, gdyby CAS2Audio mogło akceptować pliki .xex. Gdyby obsługiwany był cały system turbo, oznaczałoby to przepisanie wszystkich wtyczek Turgen System (TS) na Androida. Trudne zadanie. Dlatego CAS2Audio został zaprojektowany jako mały satelita TS. TS tworzy pliki CAS z plików .xex, CAS2Audio je odtwarza.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 26 zapytań ]