Temat: [K] Procesor mos 6532 "RIOT" DIP 40
Kupię wyżej wymieniony procesor. Montowany był między innymi w Atari 2600, stacji 1050. Propozyjce proszę na priv`a.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Silly Venture 2023WE - coraz bliżej Wielkimi krokami zbliża się 17. już edycja Silly Venture
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię wyżej wymieniony procesor. Montowany był między innymi w Atari 2600, stacji 1050. Propozyjce proszę na priv`a.
OT: to nie jest procesor :)
Mam chyba nos'y zamienniki ale musze przypomnieć sobie gdzie leżą :-P i czy to na pewno to.
Oczywiście chodzi o układ scalony. Mój błąd . A dokładnie to o C010750 w katalogu części ATARI.
Oczywiście chodzi o układ scalony. Mój błąd . A dokładnie to o C010750 w katalogu części ATARI.
Mają tutaj: http://slawmir.com.pl/ukl-scalony-6532- … 30248.html
Znalezione, zakupione - do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 16 zapytań ]