Jak w temacie. Z przyczyn niezależnych Kenshiro84 niestety nie będzie mógł się w tym roku pojawić na SV, więc mamy jedno wolne miejsce na piątek/sobotę i sobotę/niedzielę. Jest ktoś chętny? :)
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BBC BASIC dla Atari XL/XE BBC BASIC w wersji 3.10 dostępny na Atari XL/XE! Port stworzył Ivo van Poorten.
Altirra 4.40-test23 Kolejna testowa wersja Altirry przynosi poprawki w emulacji VBXE i usprawnienia w zarządzaniu firmware.
X. Basque Tournament of Atari 2600 Euskal Retro Association podsumowuje 10. edycję Baskijskiego Turnieju Atari 2600.
Gearlynx 0.0.10 Emulator konsoli Atari Lynx w nowej wersji 0.0.10. Sprawdź listę zmian, w tym wsparcie dla stereo!
HDDRIVER 12.73 Najnowsza wersja sterownika dysków HDDRIVER 12.73 z ulepszeniami i poprawkami.
atari.area forum » Zloty » Bursztynek - jedno wolne miejsce w "czwórce"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie. Z przyczyn niezależnych Kenshiro84 niestety nie będzie mógł się w tym roku pojawić na SV, więc mamy jedno wolne miejsce na piątek/sobotę i sobotę/niedzielę. Jest ktoś chętny? :)
Dobra, dowiedziałem się że mam rezerwację w pokoju 25. Kto tam rządzi? ;)
Sprawdź PM. :)
P.S. Masz chyba zapchaną skrzynkę, bo PM wisi mi w wysłanych.
EDIT:
Jakbyś mógł się określić, czy u nas, czy u pozostałych pięciu chłopa, to by było git. :)
Temat nieaktualny, można zamknąć. Jenot dołącza do nas. :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Bursztynek - jedno wolne miejsce w "czwórce"
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 57 zapytań