Kolega James Boulton z Wielkiej Brytanii przekazał na nagrody 2 cartridge LynxSD ! Thanks James!

A poniżej (ze sporym opóźnieniem) fotki 3 szt. SIO2BT, które wysłał Montezuma ! Thanks Panama Joe! ;)

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowy shooter od Shantiego Shanti prezentuje prototyp poziomej strzelaniny wykorzystujący mnóstwo kolorowych, animowanych przeciwników.
Aktualizacja BigPEmu do wersji 1.21 Nowa wersja emulatora Atari Jaguar z obsługą BigMaster oraz nowymi funkcjami dla skryptów audio.
The Best of Atari XL/XE demoscene music Premiera płyty winylowej pod tytułem "The Best of Atari XL/XE demoscene music, vol. 1" na Last Party!
Bagman Comes Back na Atari 8-bit Bernd Spautz pracuje nad portem gry z C64. Zobacz postępy w pracach nad tą klasyczną grą zręcznościową.
G2F - A Graphician's Guide Poznaj sekrety tworzenia niesamowitych grafik na Atari 8-bit dzięki nowemu poradnikowi Graph2Font.
atari.area forum » Zloty » SV2k16 - poszukiwani sponsorzy i darczyńcy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolega James Boulton z Wielkiej Brytanii przekazał na nagrody 2 cartridge LynxSD ! Thanks James!

A poniżej (ze sporym opóźnieniem) fotki 3 szt. SIO2BT, które wysłał Montezuma ! Thanks Panama Joe! ;)

Dzisiaj zrobiłem "unboxing" paczki, jaką otrzymałem od ABBUC'a w ostatni piątek... A tam... cała MASA smakowitości ! 10 kg nagród (!!!), w tym m.in. hardware do Atari XL/XE, koszulki, książki, kubki, latarki, długopisy, magazyny... Zresztą zobaczcie sami! :)

Wszystko powędruje do uczestników compo, jest tego na tyle dużo, że powinniśmy nagrodzić większość autorów prac :) (jeśli nie wszystkich).
Podziękowania dla Hospes'a za "zmontowanie" tego obrazka, który zaoszczędził mi parę minut na pozostałe rzeczy związane z SV.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV2k16 - poszukiwani sponsorzy i darczyńcy
Wygenerowano w 0.011 sekund, wykonano 49 zapytań