Kolega James Boulton z Wielkiej Brytanii przekazał na nagrody 2 cartridge LynxSD ! Thanks James!
A poniżej (ze sporym opóźnieniem) fotki 3 szt. SIO2BT, które wysłał Montezuma ! Thanks Panama Joe! ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jak stworzyć składankę gier na kasecie? Dziś, dzięki nowoczesnym narzędziom, jak program Turgen, ten proces jest znacznie łatwiejszy.
HDDRIVER 12.71 Nowa wersja najbardziej rozbudowanego sterownika pamięci masowych dla 16- i 32-bitowych Atari, z mnóstwem usprawnień i nowości.
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
atari.area forum » Zloty » SV2k16 - poszukiwani sponsorzy i darczyńcy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolega James Boulton z Wielkiej Brytanii przekazał na nagrody 2 cartridge LynxSD ! Thanks James!
A poniżej (ze sporym opóźnieniem) fotki 3 szt. SIO2BT, które wysłał Montezuma ! Thanks Panama Joe! ;)
Dzisiaj zrobiłem "unboxing" paczki, jaką otrzymałem od ABBUC'a w ostatni piątek... A tam... cała MASA smakowitości ! 10 kg nagród (!!!), w tym m.in. hardware do Atari XL/XE, koszulki, książki, kubki, latarki, długopisy, magazyny... Zresztą zobaczcie sami! :)
Wszystko powędruje do uczestników compo, jest tego na tyle dużo, że powinniśmy nagrodzić większość autorów prac :) (jeśli nie wszystkich).
Podziękowania dla Hospes'a za "zmontowanie" tego obrazka, który zaoszczędził mi parę minut na pozostałe rzeczy związane z SV.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV2k16 - poszukiwani sponsorzy i darczyńcy
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 17 zapytań