Odp: SV2k16 - rejestracja, koszulki i wyżywienie
Koszulkę XL dla mnie poproszę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
FujiCup Nowy, docelowo coroczny konkurs na najlepszą grę na ośmiobitowe Atari XL/XE.
ASAP 5.3.0 W najnowszej wersji większość zmian dotyczy apki Android
Magazyn Energy znów online Bring back the 90-ties!
Last Party 2023 - stream Informacje o przekazie na żywo dla osób, które nie mogą uczestniczyć osobiście.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koszulkę XL dla mnie poproszę.
A jak nie będę na SV to mogę zapisać się na koszulkę?
Jeśli tak to poproszę M.
1szt. XXL poproszę
:D - a kiedyś była L
@lemiel: jak najbardziej, ale proszę wcześniej o dokonanie płatności przelewem :)
Mam nadzieję, że tym postem nie wprowadzę zbyt dużego zamieszania :) Parę osób pytało mnie o dostępność innych kolorów. Naszym zdaniem szary pasuje najlepiej, ponieważ kojarzy się z naszymi platformami (no, może oprócz serii XL ;) ), ale jeśli komuś nie podoba się taki kolor, to dostępny jest jeszcze chabrowy (niebieski) i czarny.
@lemiel: ok. 10 zł :) szczerze mówiąc nie wiem dokładnie ile, ale się dowiem :)
A oto jak wyglądają 2 inne wersje koszulek (kolor czarny i chabrowy):
Grey: niebieska L raz proszę!
EDIT: poleciał przelew koszulka + wejściówka, więc jutro pewnie doleci ;)
Ostatnio edytowany przez grzybson (2016-10-03 22:32:04)
Poproszę koszulkę XXL w kolorze chabrowym
Dla mnie szara L
To ja obie chabrowe!
Poszedł dziś przelew, czarną L proszę :)
Cześć, czy przelew ode mnie dotarł? Puszczałem 30.09.2016.
@argasek: tak :) przepraszam, ale jestem w trakcie sprzedaży mieszkania i nie miałem czasu wszystkiego spisać i wrzucić :/
Wpłynęły również kolejne zamówienia na koszulki. Obiecuję jutro zaktualizować listę :)
Pojawiły się też kolejne deklaracje na liście :) Ale jaja :) Nosek :) Ze 20 lat go nie widziałem :)
jestem w trakcie sprzedaży mieszkania
To się nazywa poświęcenie! Sprzedać mieszkanie by zrobić party.
MSPANC :D
@Hrw: tia... ;)
Mam problem z zalogowaniem się do konta. Jeśli dzisiaj się nie uda to jutro przed południem zaktualizuję listę przelewów, przy okazji uzupełniając zamówienia na koszulki.
to ja poproszę szarą XXL
Dla mnie niebieska L
Uzupełniłem listę przelewów i "koszulkowców" - bardzo dziękuję! Opisy w przelewach również bezcenne, w tym ten od Argaska: "...by Atari rosło w siłę" :) Jak na wpis od osoby na co dzień zajmującego się Amigą to dość miłe :)
Obok niektórych osób zamawiających koszulki znajduje się dodatkowo kolor koszulki (inny niż proponowany oryginalny szary). Jeśli więc ktoś prosił o inny alternatywny kolor (CHABROWY lub CZARNY) to taki opis powinien się znajdować. Jeśli go nie ma - proszę o informację. Być może coś przeoczyłem, co w chwili obecnej jest niestety możliwe.
Przypominam też, że w tym tygodniu mija deadline na zamawianie koszulek - jeśli więc jeszcze tego nie zrobiłeś/nie zrobiłaś, a jesteś zainteresowany/zainteresowana, to proszę o info w tym wątku lub na mail'u.
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2016-10-10 08:39:12)
Obok mnie powinna byc adnotacja ze 1 szt czarna i ok :)
Uzupełniłem listę przelewów i "koszulkowców" [ciach!]
Jeśli więc ktoś prosił o inny alternatywny kolor (CHABROWY lub CZARNY) to taki opis powinien się znajdować. Jeśli go nie ma - proszę o informację. Być może coś przeoczyłem, co w chwili obecnej jest niestety możliwe.
Udało mi się zarejestrować na forum (hi!), ale nie pod swoją ksywką (.misha.) bo w żadnej kombinacji nie chciała przejść.
@grey widzę się w płatnościach, ale na liście już nie, więc dla porządku:
50. .misha./Retro ADHD (2 szt. L, CHABROWY + SZARY)
Ostatnio edytowany przez Retro ADHD (2016-10-10 16:06:03)
Greyu, źle zrobiłem, bo raz - nie podałem w opisie przelewu koloru; dwa - w poście napisałem kolor niezgodnie z wymaganiami, czyli niebieski.
Tak więc poprawiam się - poproszę koszulkę w kolorze CHABROWYM.
Ostatnio edytowany przez grzybson (2016-10-10 19:24:35)
55 na czarną koszulkę z wysyłką przelałem.
Grey:
> Jeśli chodzi o wyżywienie to dam znać do piątku. Na pewno na party nie zabraknie fasolki po bretońsku oraz bigosu -
> serwowanych niemalże non-stop. Tradycyjne polskie jedzenie, co by nasi zagraniczni Goście poznali "co dobre" wink (przewiduję zatem "niską frekwencję" w sleeping rooomach" big_smile)
-------------------------------------------
Aha. Czyli de facto nie trzeba się tym razem 'registerować na jedzenie', bo będzie non stop? Jakieś tam, w sensie.
A to nieźle w sumie.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 8 zapytań ]