Witam forumowiczów,
czy ktoś z Was ma doświadczenie w temacie zapisywania stanów gier na SIO2SD / SIO2Arduino poprzez funkcję freezer w QMEG?
Potrzebuję osoby, która ma doświadczenie w tej kwestii i dosłownie krok po kroku wytłumaczy mi łopatologicznie jak to zrobić.
W internecie co prawda są instrukcje do QMEG, ale są tak niezrozumiale dla mnie napisane, że nic z tego nie rozumiem...
Trzeba ponoć jakoś konfigurować ramdyski, ale w którym momencie (przed wczytaniem gry czy po) oraz w jaki sposób co i jak skonfigurować to już nie napisali.
Poza tym nigdzie nie znalazłem informacji czy w ogóle można zapisywać te stany na w/w urządzeniach.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc. :)
Altirra 4.50 test 20 Phaeron udostępnił kolejną kompilację testową emulatora Altirra z numerem 20.
Miracle Boy in Dragon Land bezpłatnie! Platformówka na Atari ST/STE została udostępniona całkowicie bezpłatnie dla wszystkich graczy.
Nowa wersja przeglądarki HighWire HighWire 0.5.0 Beta przynosi obsługę HTTPS, nowoczesnego CSS oraz kart pod TOS, FreeMiNT i MagiC.
CAS2Audio 1.0.5 Nowa wersja aplikacji CAS2Audio dla systemu Android przynosi całkowicie odświeżony i nowoczesny interfejs użytkownika.
Nowa gra na Atari 8-bit: Agents Alpha Bocianu prezentuje nową grę Agents Alpha.