Temat: co z atarionline.pl?
próbuję od niedzieli wejść na atarionline.pl i za każdym razem wyskakuje mi błąd wczytywania strony.
Czy też tak macie?
Ostatnio edytowany przez Sim_Piko (2009-01-02 19:09:52)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
FujiCup FujiCup ma na celu wspieranie sceny gier retro, dając uczestnikom szansę na pokazanie swojego talentu
Echa Silly Venture 2024 SE Są już dostępne wyniki Silly Venture 2024 SE
Uaktualnienie firmware do The400 Poprawki do "fizycznego" emulatora ośmiobitowych komputerów i konsol Atari.
Akcja - Wsparcie w reverse-engineering Wspierajmy tych, którzy do tej pory zrobili wiele!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
próbuję od niedzieli wejść na atarionline.pl i za każdym razem wyskakuje mi błąd wczytywania strony.
Czy też tak macie?
Ostatnio edytowany przez Sim_Piko (2009-01-02 19:09:52)
Kaz padł ofiarą problemu roku 2009 :D
Administrator zrobił imprezę noworoczną w serwerowni i powstała mała demolka ;)
A, to raczej jakiś gość chyba zapodał "klina", ale nie sobie, tylko serwerowi. :)
(ok. 9-tej rano sajt jeszcze biegał)
Może to spóźniony wirus milenijny:)
Bardzo mocno się wciął w ten serwer :D
czego chcecie, widac kaz i ekipa bawili sie rownie dobrze jak ekipa wiadomosci w 1994.
wiem, ze to stare jak swiat, ale filmik http://pl.youtube.com/watch?v=tSaX8Eu-87k jest po prostu wielki :)
najwyrazniej ida podwyzki w nowym roku ;)
Dementuje wszelkie pogloski o pijanstwie i kacu :)
Prawda jest taka, ze od Nowego Roku padlo cos u dostawcy internetu i do teraz sie calkiem nie podnioslo (nawet moja poczta nie dziala, wiec jak ktos do mnie pisal maile to informuje, ze nie dotarly). A czekalem z informacja o tym, bo mialem nadzieje, ze to wstanie szybko, albo przynajmniej dowiem sie co jest grane i kiedy sie wszystko podniesie, ale niestety, zero oddzewu na razie od admina.... :(
Kaz: miałem na myśli, że u ISP-a "taka była balanga". ;)
Tak to jest, jak się wynajmuje serwer od Etapu - choćby nawet jego niemieckiego odpowiednika...
Tak to jest, jak się wynajmuje serwer od Etapu - choćby nawet jego niemieckiego odpowiednika...
Ja od zadnego Etapu serwera nie wynajmowalem. Serwer jest Zygi, o ile mi wiadomo.
PS. Strona juz dziala.
Ostatnio edytowany przez Krzysztof (Kaz) Ziembik (2009-01-04 18:32:37)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 9 zapytań ]