Temat: SSAwKa: retroparty - reanimacja ?
Czy ktoś z Was byłby zainteresowany ponownym spotkaniem w "retrostylu" w Katowicach ?
Press play on tape...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Silly Venture 2023WE - coraz bliżej Wielkimi krokami zbliża się 17. już edycja Silly Venture
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś z Was byłby zainteresowany ponownym spotkaniem w "retrostylu" w Katowicach ?
To zależy kiedy :)
jestem za;)
niewykluczone :)
przełom września-października? myślę, że d otego czasu "się zorganizujemy" - niestety, nie mam czasu w tym roku na załatwianie "ficzerów" (jak kto woli: "atrakcji") dla Ssawkowiczów :( - mogę przypilnować znalezienia miejsca, listy chętnych do przywiezienia swoich nabytków, ale to niestety wszystko.
Ostatnio edytowany przez maw (2011-08-08 12:21:06)
Jeżeli nie będzie 22-25 września, to postaram się zjawić, a nawet może coś przygotować. Mogę np. wziąć ze sobą Portfolio, które zrobiło furorę w Głuchołazach :)
Portfolio, które zrobiło furorę w Głuchołazach :)
O, to jakoś mnie ta furora minęła :D
Ostatnio edytowany przez jury (2011-08-08 14:21:14)
Ja jestem za, ale też nie wszystkie terminy mi pasują.
Nie będzie mnie np. od 17-24 października.
O, to jakoś mnie ta furora minęła :D
Żałuj, Synu... :D
Bardziej we wrześniu, niż w październiku.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 15 zapytań ]