AS, wieczor:
ktory z was zgodzi sie i podejmnie sie tego aby w koncu sprowadzic te klawiatury do polski, bardzo mi na tym zalezy i chyba nie tylko mnie
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Klawiaturę do Falcona
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AS, wieczor:
ktory z was zgodzi sie i podejmnie sie tego aby w koncu sprowadzic te klawiatury do polski, bardzo mi na tym zalezy i chyba nie tylko mnie
Kroll
as... a ty ich pytales o klawiature US ? czy sugerowales sie ze poprostu jej nie maja bo nie ma na stronie ... ?
Na jaki adres do nich pisales ? Bo mi moje meila do nich chyba nie dochodzą ? :(
Mozesz ich tez zapytac czy podesla "Best Rev. 10 Catalog" ?
Panowie i jak ?
Robimy wspolna przesylke ?
Pasiu pisał mi ze bylby zainteresoawny katalogiem czesci + goła płyta od 1200XL ...
maw tez cos chce..
A da radę dopisać się do zamówienia - chodzi mi o tą pokrywę antykurzową na Falcona (tyle, że u mnie będzie pokrywą na STE).
Swoją drogą strona BE jest tragicznie nieczytelna i brzydka.
Edit
Dojrzałem, że jest też pokrywa do ST, ale pewnie to to samo co do Falcona - tak, czy siak wziąłbym 2 szt. dastkowerów.
Edit
Chyba jednak się wycofuję - podejrzewam, że to wygląda tak, jak dla XE, czyli
http://www.best-electronics-ca.com/130xe.htm
a ja chciałbym mieć plastikową pokrywę.
Panowie,
AS, wieczor: rozumiem ze jesli chodzi o zamowienie klawiatur z Best electronics to umarlo to smiercia naturalna ?
A jednak jesli ktos inny cos zamawia u nich to ja bym sie dorzucil, zalezy mi na klawiaturze
Pozdrawiam
Kroll
[...]Dojrzałem, że jest też pokrywa do ST, ale pewnie to to samo co do Falcona[...]
Do ST i STM czyli modeli bez wbudowanej stacji jest mniejsza niż do Falcona.
Do STF, STE i STFM czyli modeli z wbudowaną stacją, jest taka sama jak do Falcona.
Górna część obudowy STF, STE i STFM nie jest w 100% identyczna z Falconową.
Swoja obudowe plastikowa kupowalem kiedys do swojego STFM i pasuje do falcona w 100%
Kroll
Ja też mam ze sztywnego plastiku, która pasuje do F030 oraz STF i STE.
No tak. Wyraziłem się nieprecyzyjnie. Chodziło mi o "długie" ST(E/F/FM). Tak, czy siak, oni chyba mają tylko te winylowe miękkie pokrywy jak do XE, a ja potrzebuję (chcę) "sztywniaka".
Zaraz - mówimy o elemencie obudowy SE(E)/Falcona czy dodatkowym kawałku plastiku do nadeptywania jak się ST(E)/Falcona używa? ;)
@riczricz: pewności nie mam ale chyba to jest sztywniak, bo jest też taki opisany jako flexible, type through. A ten to raczej co innego.
Zaraz - mówimy o elemencie obudowy SE(E)/Falcona czy dodatkowym kawałku plastiku do nadeptywania jak się ST(E)/Falcona używa? ;)
ja też się pogubiłem :)
Podsumowując Falcon vs ST:
- górna część obudowy w Falconie jest inna - ma kwadratowy otwór na dyskietki, w ST jest wąski otwór plus przycisk;
- klawiatura jest taka sama, różni się tylko kolorem;
- przeźroczysta ochrona na klawiaturę jest taka sama;
Przeca wyraźnie kolega napisał, że:
[...]chodzi mi o tą pokrywę antykurzową[...]
Chyba jednak się wycofuję - podejrzewam, że to wygląda tak, jak dla XE, czyli
http://www.best-electronics-ca.com/130xe.htma ja chciałbym mieć plastikową pokrywę.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Klawiaturę do Falcona
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 62 zapytań