ehlo,
Czy ktos moze ma, albo moze wie, jakie sa losy plyt glownych od Apple IIgs'ow, ktore swego czasu byly dawcami prockow 65816?
Chetnie bym taka plyte odkupil i zreanimowal.
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
The Best of Atari XL/XE demoscene music Premiera płyty winylowej pod tytułem "The Best of Atari XL/XE demoscene music, vol. 1" na Last Party!
Bagman Comes Back na Atari 8-bit Bernd Spautz pracuje nad portem gry z C64. Zobacz postępy w pracach nad tą klasyczną grą zręcznościową.
G2F - A Graphician's Guide Poznaj sekrety tworzenia niesamowitych grafik na Atari 8-bit dzięki nowemu poradnikowi Graph2Font.
ASAP ma 20 lat - wydanie 7.0.0 20 grudnia 2005 został utworzony pierwszy commit w repozytorium CVS projektu ASAP (Another Slight Atari Player).
FiSh 0.70 Bocianu wydał FiSh 0.70, shell ułatwiający przeszukiwanie zasobów serwerów TNFS.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Plyty od Apple IIgs co byly dawcami prockow 65816
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ehlo,
Czy ktos moze ma, albo moze wie, jakie sa losy plyt glownych od Apple IIgs'ow, ktore swego czasu byly dawcami prockow 65816?
Chetnie bym taka plyte odkupil i zreanimowal.
Ja też, ja też! Ze dwie!
dałem z 10 płyt głównych komuś i nie bardzo pamiętam komu :)
hmmm - Pasia zapytam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Plyty od Apple IIgs co byly dawcami prockow 65816
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 50 zapytań