Cześć,
Używam SIO2SD z Atari 65XE na dopalaczach (Ultimate, VBXE). Szukałem na forum tematu w którym piszę, ale nie znalazłem. Warto pytać, a nie błądzić :)
Zatem - czy istnieje narzędzie (nakładka) dla SIO2SD w stylu Total Commandera, pozwalające m. in. na przenoszenie, edycję nazwy, kopiowanie lub kasowanie plików w folderach na karcie SD z poziomu Atari? Póki co, jakiekolwiek działania (nawet proste skasowanie pliku) muszę wykonywać na PC i nie jest to praktyczne. Wiem że SpartaDOS ma takie funkcje, ale mnie interesuje coś bardziej intuicyjnego, właśnie w stylu Commandera. Z góry dzięki za info.
Wee Ninja - pełna wersja gry wydana Platformówka Wee Ninja trafia na Atari XL/XE oraz 5200 w wersji finalnej z wieloma zmianami.
FLOP 69 Ukazał się 69. numer czeskiego magazynu FLOP, tworzonego nieprzerwanie od 1989 roku.
HDDRIVER 12.78 Nowa wersja wprowadza poprawki SCSI i lepszą obsługę partycji GPT dla Atari.
Altirra 4.50 test 7 Phaeron udostępnił siódmą wersję testową Altirra 4.50 z poprawkami dla napędów i optymalizacją AltirraOS.
Test7800 0.7.5 Nowa wersja emulatora Atari 7800 wprowadza obsługę mRAM oraz poprawki proporcji obrazu.