Witam.
Otrzymałem magnetofon xc11 jako uszkodzony.Po rozkręceniu znalazłem brakujące elementy i poskładałem.
Silniczek działa,paski napędowe na miejscu,mimo,że są w ruchu to niestety nie działa przewijanie w obydwie strony.
Zauważyłem,że dociśnięcie kółka z krótszym paskiem napędowym powoduje,że przewijanie zaczyna działać(kółka od kasety, kręcą się prawidłowo).
Na bank jest coś nie tak z elementami 1,2,3 które pokazałem na zdjęciu.Po założeniu sprężyny na kółko napędowe , położeniu podkładki i przyciśnięciu małym kółkiem wszystko wyskakuje.Po prostu małe kółko za słabo siedzi na metalowej ośce i nie trzyma silnej sprężyny.Na kółku jest widoczne pęknięcie.Czy brakuje czegoś jeszcze poza elementami 1,2,3?
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!
Gopher2600 0.50.1 Jeden z bardziej zaawansowanych emulatorów Atari 2600.
SprEd 1.3.2 od Bocianu Bocianu wydał nową wersję przeglądarkowego edytora duszków SprEd. Odkryj nowe funkcje w wersji 1.3.2!
RM800XL coraz bliżej RM800XL to nowoczesne wcielenie kultowego Atari 800XL, które łączy tradycję z nowoczesną technologią.
Arkanoid z PC na Atari z VBXE Trwają prace nad portem Arkanoida z PC na 8-bitowe Atari, wykorzystującym możliwości rozszerzenia VBXE.