Nie wiedzieć dlaczego w Atari mi widzi tylko 1MB a kumpel jak mi go przekazywał to mówił że w nim jest 4MB, ogólnie wszystkie sloty z RAMem obsadzone, płyta wygląda jak nówka, przed chwilą wyciągnąłem SIMMy i przeczyściłem styki (bez rezultatu)
nie mam innych simów na podmianę, kondensatory jeszcze nie wymienione.
SysInfo pokazuje slot 0 jako 512KB i slot 1 też 512KB, a dam se rękę uciąć że jak go odbierałem to było 2048 i 2048.
Jakieś pomysły ?
Nowy firmware dla konsol z serii Plus Aktualizacja oprogramowania dla konsol Atari 2600+ oraz 7800+ wprowadza liczne poprawki.
Tony Do It! Świąteczny prezent od Monochrome Productions to grywalne demo nowej przygody Tony'ego na Atari.
Nowy shooter od Shantiego Shanti prezentuje prototyp poziomej strzelaniny wykorzystujący mnóstwo kolorowych, animowanych przeciwników.
Aktualizacja BigPEmu do wersji 1.21 Nowa wersja emulatora Atari Jaguar z obsługą BigMaster oraz nowymi funkcjami dla skryptów audio.
The Best of Atari XL/XE demoscene music Premiera płyty winylowej pod tytułem "The Best of Atari XL/XE demoscene music, vol. 1" na Last Party!