Temat: [SZUKAM] dema hdd version
Pilnie poszukuje ( jak wogóle istnieją) versje hdd dem: "BRAINDAMAGE" oraz "ANTIQUES"
Ostatnio edytowany przez pablozp (2017-07-07 16:18:51)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
FujiCup FujiCup ma na celu wspieranie sceny gier retro, dając uczestnikom szansę na pokazanie swojego talentu
Echa Silly Venture 2024 SE Są już dostępne wyniki Silly Venture 2024 SE
Uaktualnienie firmware do The400 Poprawki do "fizycznego" emulatora ośmiobitowych komputerów i konsol Atari.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pilnie poszukuje ( jak wogóle istnieją) versje hdd dem: "BRAINDAMAGE" oraz "ANTIQUES"
Ostatnio edytowany przez pablozp (2017-07-07 16:18:51)
Jest to właśnie to, z czym walczę jak mogę ;)-
Niestety z całą pewnością stwierdzam, że Braindamage musisz uruchomić sobie z flopki, lub jej odpowiednika - wersji hdd raczej nikt nie popełnił. W sumie z takich właśnie powodów takie produkcje często nie biorą udziału w przeróżnych prezentacjach dla ludzi "z zewnątrz". Dwa dni temu ogarniałem na Uniwersytecie Jagiellońskim np. dema z Amstrada cpc, być może następne będzie Atari. Jeśli będzie - to będzie zero dem dyskietkowych :).
aa - no i Braindamage nie szukaj w dziale 8 bit, bo Cię admin prześwięci :D
Wiem pomyliłem działy :)
MM (miker): No, tak jakby. :P Przeniesiono.
Cześć!
Po latach wracam z tematem - czy jest jakaś wersja z HDD dema BRAINDAMAGE?
@mayonez: jeden z koderów Brain Damage będzie na zimowej edycji SV - Wiztom / Aggression (Finlandia), także można spytać u źródła lub poprosić o wersję HDD ;) (anyway widziałem Twoje pytanie i przekierowałem komu trzeba - jak dostanę odpowiedź to dam Ci znać).
@pablozp: teraz doczytałem, że to Ty zadałeś pytanie ;) w grudniu na SV będą także członkowie grupy Dune oraz Sector One (Francja), którzy brali udział w tworzeniu "Antiques" demo :)
A skoro już tak rozmawiamy o tych demkach, to zapodam linki YT do nich, może kogoś zainteresują:
BRAIN DAMAGE - Aggression & Kruz (2nd place at THE COMPUTER CROSSROADS 1993)
ANTIQUES - Dune *& Sector One (1st place at SILLY VENTURE 2011)
Pozdro.
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2022-10-20 20:10:10)
Spoko, kupiłem dyskietki :)
Z dyskietki działa, wczoraj oglądałem :)
@mayonez: oki ;) ale zapytam autorów czy byłaby możliwa wersja także na HDD :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 11 zapytań ]