Ja mam Abit'a KV7. Nie sądzę, żeby była to wina płyty, że jest zbyt nowa, skoro kombinacja Win98/APE 98 śmiga jak marzenie, problem jest jedynie pod Win XP, gdzie APE 2.0 za cholerę nie chce pójść w ultraspeedzie, normal działa. Za to Atari810 działa z małymi oporami w transmisji 3x, więc może jakiś krzak w APE 2.0 jest? :rolleyes: No skoro SIO2PC jest to samo, płyta ta sama i pod jednym systemem śmiga jak marzenie, a to nowe APE 2.0/XP dupa... Aha: ustawienia portu szeregowego w grzybie zmieniałem na setki sposobów i nawet z opcjami jak mam pod win98 nic :x
NGA 0.9.3. Nowatorski asembler 6502 NGA automatyzuje zarządzanie pamięcią 6502, wykrywając błędy w fazie budowy.
Elite FireBird dla Atari 8-bit Zakończono prace nad portem gry Elite w wersji FireBird dla 8-bitowych komputerów Atari.
CAS2Audio 1.0.7 Aktualizacja narzędzia CAS2Audio przynosi odświeżony interfejs i lepszą obsługę plików taśm.
AGI-ANTIC i King's Quest na Atari Silnik AGI-ANTIC przenosi klasyczne King's Quest I na małe Atari.
Nowy deasembler dla Atari ST Narzędzie rg-dis ułatwia deasemblowanie kodu dla komputerów Atari wyposażonych w procesory 68x.