Doszliśmy z Sebanem do wniosku ze wyślę mu swój magnetofon i on go już przejrzy [...]
Ehm, ehmmm ;-)
Potrzebujesz dyskietki? Proszę: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887
<-- Kontakt prywatny proszę przez "E-mail", a nie "PW".
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Jak rozpoznać co to za Turbo (chyba?) w XC12?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Doszliśmy z Sebanem do wniosku ze wyślę mu swój magnetofon i on go już przejrzy [...]
Ehm, ehmmm ;-)
@uicr0Bee złe zrobiłem ?;d
Nie mam wątpliwości że bardzo dobrze zrobiłeś. Na warsztat sebana powinno trafić wszystko czego jeszcze nie miał w rękach, nie jest zachowane dla potomności, oraz oczywiście wszystko co ma ochotę naprawić.
"Chrząknąłem znacząco" z przymróżeniem oka aby przypomnieć się sebanowi. Będzie wiedział o co chodzi :-D
I ja doskonale wiem o co chodzi :) niestety ostatnio dużo się dzieje niezwiązanego z Atari więc znowu sprawa się przedłuża, ale jak tylko zakończę sprawę interfejsu Turbo 2600, to wracam do walki z Twoją skrzynią pełną skarbów :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Jak rozpoznać co to za Turbo (chyba?) w XC12?
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 53 zapytań