Proszę sprawdź podłączenie do Pokey'a. Każdą płytkę sprawdzałem z osobna, podłączona była i na self-test przechodziła.
Chwilę temu podłączyłem swoją sztukę i jest OK.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proszę sprawdź podłączenie do Pokey'a. Każdą płytkę sprawdzałem z osobna, podłączona była i na self-test przechodziła.
Chwilę temu podłączyłem swoją sztukę i jest OK.
Dzisiaj wziąłem się za Atarkę, tak jak myślełem, jeden przewód dupiato przylutowany, tak to jest jak się ma dwie lewe ręce, sprzęt pierwsza klasa,zachwycam się nad działaniem IINSERT, DELETE, HOME, END, PG UP i DOWN ;)
SHIFT + F5 uparcie daje zwykły reset, nic innego złego nie stwierdziłem, gdzie szukać problemu?
Jakby projekt ożył, to ja chętnie. :)
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 48 zapytań