Proszę sprawdź podłączenie do Pokey'a. Każdą płytkę sprawdzałem z osobna, podłączona była i na self-test przechodziła.
Chwilę temu podłączyłem swoją sztukę i jest OK.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Delete Me Hard Nowa, rozbudowana strzelanka arcade dla komputerów Atari XL/XE, NES oraz C64.
HDDRIVER 13.00 Nowa wersja sterownika przynosi olbrzymie zmiany, w tym ramdysk nowej generacji i inne optymalizacje.
Altirra 4.50 test 12 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki błędów oraz wierniejszą emulację plotera Atari 1020.
Another World na Atari XL/XE Niezwykły projekt w1k przenosi kultowy hit Another World na 8-bitowe komputery Atari.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proszę sprawdź podłączenie do Pokey'a. Każdą płytkę sprawdzałem z osobna, podłączona była i na self-test przechodziła.
Chwilę temu podłączyłem swoją sztukę i jest OK.
Dzisiaj wziąłem się za Atarkę, tak jak myślełem, jeden przewód dupiato przylutowany, tak to jest jak się ma dwie lewe ręce, sprzęt pierwsza klasa,zachwycam się nad działaniem IINSERT, DELETE, HOME, END, PG UP i DOWN ;)
SHIFT + F5 uparcie daje zwykły reset, nic innego złego nie stwierdziłem, gdzie szukać problemu?
Jakby projekt ożył, to ja chętnie. :)
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 48 zapytań