o, tez o to chcialem zapytac...
zax: btw. masz gdzies ten stary, pierwszy wklad do side?
tam na pewno byl ten fdisk...
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
X. Basque Tournament of Atari 2600 Euskal Retro Association podsumowuje 10. edycję Baskijskiego Turnieju Atari 2600.
Gearlynx 0.0.10 Emulator konsoli Atari Lynx w nowej wersji 0.0.10. Sprawdź listę zmian, w tym wsparcie dla stereo!
HDDRIVER 12.73 Najnowsza wersja sterownika dysków HDDRIVER 12.73 z ulepszeniami i poprawkami.
ABBUC SWC 2025: wszystkie linki do gier Zebraliśmy wszystkie dostępne linki do gier z konkursu ABBUC Software Contest 2025! Zagraj i oceń.
RastaConverter Beta 20 RastaConverter, popularny konwerter grafiki dla Atari, otrzymał aktualizację Beta 20 z nowymi opcjami linii komend i poprawkami.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » ultimate1mb - nowy preorder
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o, tez o to chcialem zapytac...
zax: btw. masz gdzies ten stary, pierwszy wklad do side?
tam na pewno byl ten fdisk...
Jell mam ,odezwij sie na maila to ci podesle.
A ja ponawiam pytanie, czy czymś grozi włożenie ultimate sflaszowanego pod XEGSa do XE - bo płytki niczym się nie rożnią, ani nie ma założonej zworki, no więc "udało mi się" pomieszać je...
//EDIT: wróć, różnią się jednym jedynym kabelkiem przylutowanym po drugiej stronie płytki - to już jakiś ślad jest :-)
xegs'owy mozna wlozyc do xe
w druga strone po prostu nie bedzie dzialac (tj wersja bez kabelka zwyczajnie nie zadziala w xegs'ie)
dzięki, a zworki P3 nie trzeba zwierać ?
//EDIT: rozumiem, że ten motyw z rezystorami na taśmie można także zastosować do XEGS-a ?
mozna zastosowac wszedzie, nawet w 600xl.
sam sie zastanawialem czy dzis tak nie zrobic, ale dalem se luz i normalnie pocialem na plycie glownej.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » ultimate1mb - nowy preorder
Wygenerowano w 0.295 sekund, wykonano 97 zapytań