Odp: Oni tak serio ?
Tylko może nie wypada pisać "menel" ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko może nie wypada pisać "menel" ?
Bartosz, może i masz rację,
ale lubię nazywać rzeczy po imieniu
lubić wypić to nic złego, ale regularnie schlywać się jak świnia na oficjalnych spotkaniach to już menelstwo...
No tak... ale to pisz Menela Prezydenta Polski :) .... bo ten, którego upchneli na Wawelu też kryształowy nie jest/był a piszesz o nim dużymi literami.
Ostatnio edytowany przez BartoszP (2012-08-23 08:02:10)
I jest to kolejny oczywisty przykład bezprzykładnego ataku na byłego prezydenta ;)
Niestety wzmiankowany Aleksander nie miał tylu wtop alkoholowych by określenie "menel" było właściwe. Zresztą ciekawe jest co innego: im większe jest poczucie własnej nieomylności tym większa chęć do nazywania "rzeczy po imieniu". Najczęściej w słowach obraźliwych. Taki syndrom Katona. Z dodatkiem Herberta.
Lech Kaczyński był za bardzo prezydentem swojego brata by być dobrym Prezydentem Polski. Nawet Aleksander potrafił postawić się Millerowi.
No tak... ale to pisz Menela Prezydenta Polski :) .... bo ten, którego upchneli na Wawelu też kryształowy nie jest/był a piszesz o nim z dużych liter.
"Lata 70-e, radziecka akademia dyplomatyczna. Zadanie - napisać notę z odpowiedzią na ultimatum postawione przez małe afrykańskie państwo. Przyszli dyplomaci oddają prace, sprawdzian skończony.
Na następnych zajęciach prowadzący mówi:
- W zasadzie bardzo dobrze tylko dwie uwagi: 'na c***' piszemy osobno i 'Czarna je**** Małpo' z dużych liter - w końcu piszecie do króla."
:D Tak mi się przypomniało apropos :D
syscall: sry za brak zaczajki z mojej strony :)
i tak ladnie uczepil sie wlasciwych znaczen slow BartoszP, tj. nie wspomniane tam, co nie wyklucza ze...
No tak... ale to pisz Menela Prezydenta Polski :)
specjalnie nie użyłem słów menel i Prezydent (czy to z małej czy z dużej) razem.
I jest to kolejny oczywisty przykład bezprzykładnego ataku na byłego prezydenta ;)
i to kłamliwego, podłego i oszczerczego :)
no ale na szczęście YouTube nie kłamie :P
no ale j/w, specjalnie nie użyłem słów menel i Prezydent razem, więc nie był to atak na byłego prezydenta :P
Wszyscy piszecie o dużych literach a mnie uczyli, że one są wielkie...
Lech Kaczyński był za bardzo prezydentem swojego brata by być dobrym Prezydentem Polski.
wspomniany tu Aleksander (tfu...) był za to za bardzo prezydentem swojego kolegi zza miedzy - Władimira i swoich licznych przyjaciół z Kejdżibi.
@Vasco: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=443 Co kto lubi....
@Wieczór: ... i to jest dyplomacja ...
to tak jak ponoć Churchil twierdził, że rasowy polityk potrafi powiedzieć rozmówcy "wypier...laj" a ten będzie cieszył się z czekającej go podróży :) :) :)
Ostatnio edytowany przez BartoszP (2012-08-23 08:10:43)
Olek i tak był lepszym prezydentem niż Lechu i Bronek razem wzięci. On nawet wyraźniej gadał po pijaku niż Lechu na trzeźwo.
Po pijaku potrafił mówić lepiej w innym języku niż Polski... niż tych 2 razem wziętych !
Olek to jest gość!
Zgadzam z SQT
Ostatnio edytowany przez AS... (2012-08-23 09:42:28)
i ja
SLD KGB
Mają przejebane bo ja się było w PZPR to teraz pewnie trzeba być lewicowcem, co zrobić.
Precz z amnezją.
precz z preczem... ;)
Mimo iż zdjęcie poniżej odbiega od "głównego nurtu", to jednak pytanie "Oni tak serio?" jest nadal aktualne :) Śmiem rzec nawet, że podpis pod posłem Gibałą nie jest przypadkowy :)
:) MEGA LOL i to na czerwonej Superstacji - hahaha chichot historii... :P
A czy to znacie:
"Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u prawdziwego. Przez Lisa stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi. A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego zgłupienia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą mitu o dziadku z Wermachtu, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli. Został przez nią poklepany, pochwalony i nagrodzony. I ponownie wybrany dnia wyborczego, jak "przewidział" OBOP. I wstąpił do Rządu. Siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A kurestwu jego nie będzie końca. Wierzę w Donka Sondażowskiego, Pogromcę Kiboli, który z Nocnej Zmiany pochodzi. Który z Niesiołowskim i Kopacz wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi ustami Olejnik, Durczoka i Miecugowa: wierzę w jedną, wielką, powszechną i aferalną Platformę Obywatelską. Wyznaję drożyznę, brak emerytury i podwyżki podaków by lepiej się żyło. I oczekuję powrotu gumy DONALD w kioskach Ruchu oraz wprowadzenia ACTA, GMO i mianowania Kasi Tusk naczelną ONET-u."
;)
hehe
dobre Dracon
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 11 zapytań ]