Odp: FREDDIE - zamiennik
Chyba, żeby nie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BigPemu 1.06 Od rana dostępna jest najnowsza wersja emulatora konsoli Atari Jaguar
Atari ST Harddisk Menu Zapowiedź prezentacji użytecznego "launchera" do programów dla Atari ST.
FujiCup - przypomnienie Konkurs FujiCup to okazja dla programistów, którzy chcą pokazać swoje umiejętności w tworzeniu gier na ośmiobitowe Atari.
Studia podyplomowe z retrocomputingu Program studiów ma obejmować m.in. platform studies i przegląd ważniejszych polskich i zagranicznych platform komputerowych.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba, żeby nie.
@Simius Wydaje mi się logicznym wniosek, że masz z tego kasę skoro Galtron sprzedaje ten układ po wyższej cenie niż oryginał (który nadal jest dostępny). Skądś ta różnica musi się brać.
Nie musisz tego potwierdzać (jakby nie patrzeć to nie moja sprawa i właściwie nie powinno mnie to interesować), ale jestem zwykle po ludzku ciekaw, szczególnie, że na ebay sprzedaje ten układ jeszcze drożej.
@ccwrc: toż odpisał powyżej przecież... Na sąsiednim forum dpiero po hovnoburzy widziałem pojawi się wpis o Simiusie. Ale się nie wtrącam, nie moje podwórko...
@Sikor
Nie. Napisał "Chyba, żeby nie." co nie jest ani jednoznacznym potwierdzeniem, ani zaprzeczeniem. Nie wynika z tego nic konkretnego, nie można także jednoznacznie wywnioskować, czy Galtron w ogóle kontaktował się w tej sprawie z użytkownikiem Simus.
Być może jako użytkownik forum z długim stażem jesteś w stanie wywnioskować co autor ma na myśli (bo go znasz), ja nie jestem w stanie tego zrobić (nigdy na oczy Simusa nie widziałem), stąd być może naiwne pytanie z mojej strony, ale opieram się tylko na tych informacjach, które posiadam.
Nikt się w tej sprawie nie kontaktował. @Sikor, gdzie była ta hoovnoburza, bo musiałem przeoczyć?
Napisał "Chyba, żeby nie." co nie jest ani jednoznacznym potwierdzeniem, ani zaprzeczeniem.
Jest regionalizmem, ale jest całkiem jednoznaczne ;)
Jeśli jakaś burza była, to nie takie były moje plany.... przynajmniej nie w momencie jak dawałem link, dopiero potem moja podświadomość doszła do głosu, że jednak coś tu nie fair jest.
Nie wiem jak u innych, ale dla mnie sprawa jest w tym momencie jasna i na tym zakończę.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 11 zapytań ]