Temat: Wapniak 2014 - oficjalny wątek
O.K. Wszystkie bieżące sprawy będą umieszczane tutaj. Na dzień dzisiejszy - nowy, oficjalny adres strony, dzięki jednemu z użytkowników forum, który pragnie pozostać anonimowy.
http://wapniak-party.pl/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Studia podyplomowe z retrocomputingu Program studiów ma obejmować m.in. platform studies i przegląd ważniejszych polskich i zagranicznych platform komputerowych.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
FujiCup Nowy, docelowo coroczny konkurs na najlepszą grę na ośmiobitowe Atari XL/XE.
ASAP 5.3.0 W najnowszej wersji większość zmian dotyczy apki Android
Magazyn Energy znów online Bring back the 90-ties!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O.K. Wszystkie bieżące sprawy będą umieszczane tutaj. Na dzień dzisiejszy - nowy, oficjalny adres strony, dzięki jednemu z użytkowników forum, który pragnie pozostać anonimowy.
http://wapniak-party.pl/
wstępnie zarezerwowałem wolne w pracy. Jeśli finanse pozwolą to się pojawię.
Pin, świetna wiadomość!!!!
Może będę, wpadnę na chwilkę ( bo ja nie piję, więc będę się nudził;)
@Mały: możesz zrobić grę :P
@All: wapniak-party.pl - właśnie spadła cena wejściówki :)
O ktorej jest otwarcie party place w piatek?
Postaram się ustalić z Gzyniem i Mikerem - ja niestety mam początek roku szkolnego, więc będe później. Ale wejść da się od rana pewnie.
Sikor
O ktorej godzinie w niedziele calosc sie konczy?
Czy ktos z 3city jedzie bezposrednio z Gdanska?
Czy na miejscu w tej mikro salce bedzie jakis grzejnik? :)
Odpowiadam:
1. Oficjalnie o 12-tej, gdzieś do 14-tej spokojnie możemy przebywać
2. Tego nie wiem - pytanie do 3-miasta, Grey się odgrażał, że może wreszcie dotrze - dogadajcie się jakoś
3. Niestety nie, ale powinno być dużo cieplej niż ostatnio - stąd przesunięty termin o dwa tygodnie.
Wycinek regulaminu:
UWAGI KOŃCOWE
Terminy nadsyłania prac zostaną podane do końca czerwca 2012 roku.
To do kiedy trzeba dostarczyć pracę? ;)
Rowniez w wyzej wymienionym terminie. Przykro mi, nie byłes czujny, wiecej szczescia nastepnym razem :)
Heh, regulamin nieruszany...
Dobra - jak ktoś będzie, to sobota rano: 13.09.2014, godzina 12:30-13:00 deadline, jak wysyłkowo - do czwartku, 11.09.2014 - godzina 20-ta (potem może być za późno). Jak będzie ktoś miał net na Wapniaku i uda się nas powiadomić sms-em - w sobotę, do 9:00. Liczy się czas NADEJŚCIA poczty.
Wejść będzie można od piątku, od około godziny 7-mej rano (info dla Lewisa) - do mojego przyjścia z pracy zarządza Gzynio, a pomagać mu powinni Mikery ;P
Ostatnio edytowany przez Sikor (2014-08-25 11:56:32)
No to pewnie bede jakos z rana :)
Tchx.
Będę w takim razie w piątek wieczorem z dyskietką :)
Dzięki kolejnej wpłacie - wejściówka 40zł. Thx. Poprawiłem też deadline-y, dzięki za info.
No i mój pierwszy, niedoszły zlot poooszedł.... Specjalnie planowane wolne, sugestie do grafiku i zmiennik poszedł na urlop plus remanent w zlotowy weekend: sob 12 h i nd 12 h... Zostaje czekać do nasępnych.
Ale z Warszawy jesteś, więc nie widzę problemu. Wpadnij w piątek, potem w sobotę po robocie. Poznasz ludzi chociaż.
yo Sikor, napisałem Ci PW z kilkoma zapytaniami, z góry dzięki za odpowiedź.
Przy okazji pochwa_le się moją pierwszą dziarą* ;-)
>> http://i61.tinypic.com/fa97iq.jpg
Tak się szczęśliwie złożyło że 12-14 września mam wolny weekend. W związku z tym mam pytanie czy można się do Was wbić ze spectrumem +3 i wykorzystać wiedzę jakiegoś zx-owego guru celem przeglądu i ewentualnej naprawy flopa? Wpisowe w postaci zielonej butelki oczywiście zabieram.
Wbijaj jak najbardziej. Co do przegladu: Tygrys mowil, ze bedzie, Lotharek tez sie zapowiada, wiec moze cos uradza.
Powiedzcie mi jak to jest na tym Wapniaku ??
Uczestnicy mogą wziąć jakiś sprzęt ??
Ostatnio edytowany przez pablozp (2014-08-30 08:52:21)
no ba...
Zazwyczaj biorą - i to lubię na Atarowskich zlotach. Nie jakieś emul(g)atory, ale żywe Atari...
$5! poszło ;)
Miłej zabawy.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.115 sekund, wykonano 11 zapytań ]