Wygląda na to, że występuje problem przy współpracy tych dwóch urządzeń - efekt jak na zdjęciach, czyli śmieci w menu, zawieszający się cart i błędy w sflashowanych grach. Gołe 800XL, 130XE poprawnie obsługuje Maxflash'a. Próbowałem różne kości flash, bo wpierw zakładałem, że one są uszkodzone. Efekt ten sam.
Oczywiście próbowałem na wyłączonej rozszerzonej pamięci, bez sparty itd. Najnowsze biosy wgrane.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.
Fujisan 1.1.8 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi wsparcie dla FastBasic oraz poprawki błędów w obsłudze dźwięku.