1

Temat: Linki do youtube na forum

Nie działają?
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 96#p248196

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

2

Odp: Linki do youtube na forum

Działają jeśli używa się zgodnie z instrukcją. Poprawiłem Twój post.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

Odp: Linki do youtube na forum

Dzięx kiero!

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

4

Odp: Linki do youtube na forum

Przepraszam, że ja też w tej sprawie, ale chyba rzeczywiście coś jest nie tak z tymi linkami. Dałem w dziale Miejsca w sieci namiary na youtube z użyciem bbcode (próbowałem na dwa różne sposoby) i link nadal jest zwykłym tekstem, a nie linkiem. sad Jakieś podpowiedzi?

5

Odp: Linki do youtube na forum

itguyinaction napisał/a:

Przepraszam, że ja też w tej sprawie, ale chyba rzeczywiście coś jest nie tak z tymi linkami. Dałem w dziale Miejsca w sieci namiary na youtube z użyciem bbcode (próbowałem na dwa różne sposoby) i link nadal jest zwykłym tekstem, a nie linkiem. sad Jakieś podpowiedzi?

widzę że dałeś tag "url", spróbuj z "vid".

Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net / AT Speed C16
http://260ste.appspot.com

6

Odp: Linki do youtube na forum

Dobra vid działa. Choć też trochę zaskakująco, bo robi duży zoom miniaturki i mocno obcina, co nie jest korzystne, jeśli na miniaturce są napisy. Poucinane okropnie.

Pytanie dlaczego nie działa url? U wielu osób jak widzę działa, a u mnie się nie pojawiają linki przy url. sad