Udało mi się wreszcie zrobić zdjęcia. Niestety bez statywu tylko z ręki więc niektóre są nieostre. Zdjęcia były robione z lampą i bez (w archiwum załączone są obydwie wersje dla porównania). Zdjęcia, które były całkiem nieczytelne usunąłem, ale w razie czego mam je zarchiwizowane więc mogę podesłać.
Konsolka została na początku rozkręcona, obfotografowaliśmy płytę, blachy, obudowę i akcesoria. Potem konsolka została skręcona i podłączona do TV. Odpalony został wbudowany w 7800 Asteroids, a potem Summer Games z 2600.
Na panelu czołowym są ryski wynikające z użytkowania - niegłębokie, ale niestety są. Były już niestety kiedy konsolę zanabyłem, no ale mój drugi egzemplarz jest w gorszym stanie więc się nim nawet nie chwalę 
Archiwum 7z dostępne jest w http://mono.atari.pl/zdjecia7800.7z i waży 357,163,650 bajtów. Jeśli po oględzinach nadal byłbyś zainteresowany wymianą, to zapraszam na PW.
Edit: A - na spodniej stronie obudowy jedna śruba była zabezpieczona srebrną naklejką "Achtung!", którą zdjąłem stąd na zdjęciach widać jeszcze ślady kleju którego nie usuwałem. Tak, że konsolka straciła gwarancję producenta 
Ostatnio edytowany przez mono (2019-07-04 20:51:21)
hex, code and ror'n'rol!
"mężczyzna wydoił wielbłąda żoną" / "wcześniej miał na imię Heidi i był niemiecką kulomiotką" / "niewiedza buduje, wiedza rujnuje" / "błąd był tolerowany, a teraz tolerowany być nie chce"