Witam wszystkich, jak w temacie. Chciałbym was podpytać ile taka wersja procesora by kosztowała ? Podarowano mi jedną sztukę i mój Falcon zachowuję się o niebo lepiej, jak mój pierwotny procek bez tych dwóch funkcji. Wiem że to nadal rev 1 ale w końcu mogę na real sprzęcie pooglądać prawie wszystkie produkcje, które uniemożliwiał mi mój pierwszy procek. Prawie wszystkie?, bo teraz nie nadążam ściągać aby podziwiać. Za wszystkie mądre odpowiedzi bardzo dziękuję :)
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.
Fujisan 1.1.8 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi wsparcie dla FastBasic oraz poprawki błędów w obsłudze dźwięku.