Witam wszystkich, jak w temacie. Chciałbym was podpytać ile taka wersja procesora by kosztowała ? Podarowano mi jedną sztukę i mój Falcon zachowuję się o niebo lepiej, jak mój pierwotny procek bez tych dwóch funkcji. Wiem że to nadal rev 1 ale w końcu mogę na real sprzęcie pooglądać prawie wszystkie produkcje, które uniemożliwiał mi mój pierwszy procek. Prawie wszystkie?, bo teraz nie nadążam ściągać aby podziwiać. Za wszystkie mądre odpowiedzi bardzo dziękuję :)
Atari System Emulator 1.9 Wydano nową wersję ASE, emulatora Atari ST napisanego w C#, z poprawkami wydajności i błędów.
Replika ReFalcon 030 gotowa Suavek przedstawia nową, ulepszoną replikę płyty głównej Atari Falcon 030.
ATRaction: menedżer obrazów ATR/XFD Menedżer obrazów dyskietek ATR i XFD działający w przeglądarce bez konieczności instalacji.
Fujisan 2.0.5 beta 1 Wyszła nowa wersja testowa Fujisan - emulatora Atari 8-bit nastawionego na obsługę FujiNet.
APE: nowy edytor grafiki dla Atari Narzędzie stworzone z myślą o grafice dla Atari XL/XE, pozwalające również na tworzenie kafelków i map.