Temat: Remake płyty XE - preorder
Wątek na atariage: https://atariage.com/forums/topic/31988 … er-thread/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Silly Venture 2023WE - coraz bliżej Wielkimi krokami zbliża się 17. już edycja Silly Venture
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wątek na atariage: https://atariage.com/forums/topic/31988 … er-thread/
Już nawet pytałem. Trochę drogo, ale może się zdecyduję.
Drogo, czyli ile?
@alex pewnie widział w wątku cenę za zmontowaną. Za golasa santop jeszcze nie podał ceny. Ja się zapisałem wstępnie na jedną/dwie, jeszcze jedną osobę z tego forum widziałem ;)
Czy dobrze zrozumiałem i na wyjściu monitorowym nie ma osobno chromy / lumy?
Zdaje mi się, że źle zrozumiałeś (https://atariage.com/forums/topic/31683 … nt=4809699).
@sikor - Napisałem, że pytałem :) Jedna płyta wychodzi niecałe czterdzieści ojro z przesyłką. To trochę drogo biorąc pod uwagę, że można upolować uszkodzoną płytę z układami za 150-200 zł.
Wariant czarnej pcb od XE z cart/eci bym się chętnie pisał... jeden w antyrame.. a drugi po zmontowaniu na biurko...
25 euro plus 12,50 euro wysyłka.
2 Wysyłka 2 lub 3 (max) - 17,50 euro.
Jedną sobie biorę, odpisałem santosowi, że dam znać w poniedziałe, czy coś więcej. Wpłata przez paypal w opcji dla znajomych, można wpłacić teraz połowę a potem resztę, ale nie ma sensu tak się bawić. Jakby co - dwie mogę dobrać (najpierw przelew do mnie na paypal), ale nie namawiam.
@Alex: czy ja wiem? Wiesz, czas też kosztuje. Może zaprojektujesz swoją wersję? Ta ma luż podbudową pod AV lub Zosię...
Sikior zamów dla mnie 1sztukę, podaj na mail lub PW paypal/numer konta i ile ci dokładnie przelać.
Sikor: wysłałem PW.
ok, chłopaki, dam znać na spokojnie jutro wieczorem co i jak.
Sikor tak jak Ci pisałem w PW dla mnie jedną.
Dobra, płyty powinny być plus/minus za miesiąc, zamówiłem 5 sztuk (po sztuce dla każdego wymienionego niżej):
1. Sikor
2. MGor
3. Lopez
4. Perf
5. Santyago
Koszt wysyłki to 27,5 euro, dojdzie jeszcze wysyłka w Polsce, ale to ogarniemy, jak już będą (27,5/5=5,50 euro na łebka). Umówiłem się, że wpłacę do czwartku - więc czekam na potwierdzenie od Was do jutra do wieczora i potem dam namiary na wpłatę do mnie.
Potwierdzam
Potwierdzam
Potwierdzam :)
Potwierdzam
A można jeszcze się dopisać?
Niestety, tylko na atariage... 5 sztuk to max, jaki mogłem wziąć teraz.
Ok, dzięki
Niestety, nie pomogę teraz. Ale jak zbierasz osoby - może się znowu parę znajdzie...
Ok, partia płyt zamówiona i opłacona. Teraz grzecznie czekamy około miesiąca...
Dzięki za info, czekam.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 10 zapytań ]