Odp: Silly Venture 2021 (WE) - welcome to the ATARI wonderland!
yebło bo yebło,
nowy link:
https://www.youtube.com/watch?v=xXDjtDJf69E
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ASAP 6.0.0 Kolejna wersja kombajnu do odtwarzania muzyki z układu POKEY.
Nowości BigPEmu Emulator konsoli Jaguar BigPEmu doczekał się nowych, interesujących możliwości.
Silly Venture 2023 SE wyniki Dostępne już są wyniki z zakończonego dzisiaj Silly Venture 2023 SE.
Rekrutacja na studia podyplomowe Rusza rekrutacja na studia podyplomowe: "Retro-computing: technologie i sztuka cyfrowa"
Program Lost Party 2023 Czego można się spodziewać po kolejnej edycji LP?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
yebło bo yebło,
nowy link:
https://www.youtube.com/watch?v=xXDjtDJf69E
Dzięki za party!!!
Dzięki za fajne party dla całego compo teamu i wystawiających, jak również dla Kuby za udany koncert i Maly_swd za dobre krówki.
Grey i wszystkie osoby odpowiedzialne za SV, dzięki za fajne party! :)
Dzięki za party!
Bardzo fajnie było się znowu spotkać z wszystkimi :)
Było super! Jak zawsze! :)
Jedna uwaga - dzielone compo next tajm. Bałem się że budzik prześpimy. :D
Jako, że dochodzą do mnie różne głosy to może najpierw tak, żeby uciąć pewne niedomówienia.
Jeszcze podczas trwania party w czasie rozmowy z Grey`em usłyszeliśmy przeprosiny za zaistniałą sytuację. Także podczas rozdania nagród najpierw WieczOr, potem Grey i jeśli dobrze słyszałem to i AdamK jeszcze raz przeprosili za to co się stało. Dla mnie to zamyka sprawę. Żadnej urazy do nikogo nie żywię. Tak jak chłopaków lubiłem przed party, tak lubię i teraz. Jak Opatrzność pozwoli, to chętnie zawitam na następne Silly Venture. Bo to fajna impreza. Wierzę, że Grey jak mu przejdzie zmęczenie to ogłosi następną edycję
Całość postu tutaj
https://www.c64scene.pl/viewtopic.php?f … 459#p45459
@Kenji: cieszę się, że kurz opadł i nadal jesteśmy przyjaciółmi :) Do zobaczenia na Teddy Bear lub Moonshine!
OFICJALNE WYNIKI KONKURSÓW NA SV2021: https://www.sillyventure.eu/images/down … esults.txt
dzięki za wyniczki! Odyniec zarządził, średnia ocen 9,3 :D
Poniżej zamieszczam video, które zostało zaprezentowane podczas oficjalnej ceremonii otwarcia SV2021:
Warto dodać, że dwie osoby, które pozdrawiały uczestników SV2021 w powyższej prezentacji - Crispin Sinclair (syn Clive'a Sinclara) oraz Bill Mensch (współtwórca m.in. procesora 6502) połączyli się z nami podczas imprezy i uczestnicy SV mogli zadawać pytania. Niedługo zaprezentujemy Wam zapis tych rozmów.
Crispin Sinclair (syn Clive'a Sinclara) oraz Bill Mensch (współtwórca m.in. procesora 6502) połączyli się z nami podczas imprezy i uczestnicy SV mogli zadawać pytania. Niedługo zaprezentujemy Wam zapis tych rozmów.
Należy Ci się solidne lanie. Dlaczego te spotkania nie były dostępne dla sofa sceners i innych niebędących na miejscu?
@Lizard: Wiesz, musiał być jakiś exclusive dla osób, które pofatygowały się na party ;) Anyway materiał będzie dostępny, więc nikt nic nie stracił... :)
Dziękuję Wam wszystko za to, że byliście z nami! W tym trudnym, pandemicznym okresie, było nas nawet więcej niż w lecie. Zdaję sobie sprawę, że były to dla wielu z Was trudne decyzje, konsultowane w rodzinnym gronie. Równie trudną drogę pokonali nasi goście z Wielkiej Brytanii, Francji, Finlandii, Niemiec oraz Słowacji. O mały włos SV mogło się nie odbyć, w ciagu tygodnia dwa razy zwiększano restrykcje... w okresie pandemicznym termin zimowy jest bardzo ryzykowny, dlatego do czasu gdy sytuacja się nie ustabilizuje będziemy myśleć o zmianie. Póki co żadne decyzje nie zostały podjęte, ale może to się stać do końca tego roku.
Na SV2021 mieliśmy kilka wpadek, ale decydując się na kolejną edycję postaramy się ich uniknąć. Mamy nowy plan działania i także osoby śledzące imprezę poprzez stream będą w pełni usatysfakcjonowane :)
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2021-12-17 10:51:47)
Serdeczne podziękowania dla Grey'a za fenomenalne party! Mimo iż samemu, to jednak zajebiście było znowu być, poczuć ten wyjątkowy klimat i fajnie zobaczyć wszystkie "stare" twarze, szczególnie Grzybsona (Jego Ojca), Świdra oraz Kaza ;-) Personalne pozdrówki lecą dla Pana Jakuba Husaka oraz przesympatycznego człowieka o ksywie Krzyś :-) Do zobaczenia!
MWK, Ciebie też fajnie było zobaczyć, chociaż jesteś pegasusowy ;)
Zgodnie z obietnicą, równo 2 tygodnie po SV2021 Winter Edition, WSZYSTKIE PRACE biorące udział w konkursach zostały wysłane do admina serwisu DEMOZOO.ORG
Bezpośredni link do prac z SV2021 na Demozoo: https://demozoo.org/parties/4172/
We wtorek, 28-go grudnia będzie możliwość pobrania "paczek" z pracami wg. platform na oficjalnej stronie eventu:
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2021-12-28 00:26:07)
Zwycięskie dema na poszczególne platformy z ostatniego SV2021 Winter Edition:
ATARI 2600 - "PALS" by AGENDA
ATARI XL/XE - "Covidemo" by ALTAIR
ATARI ST/STe - "Little-ME-Demo"
ATARI LYNX - "Planet Techno" by New Generation
ATARI JAGUAR - "Slow The Flow" by Resistance
ZX SPECTRUM - "Possible" by Acid Maker, Scorpio & Jakub Husak
Wszystkie prace z compo na SV2021 Winter Edition w jednym pliku *.ZIP!
Katalogi posegregowane platformami:
Atari 2600, Atari 8-bit, Atari ST, Lynx, Falcon, Jaguar, C64, ZX Spectrum oraz Wild
W ostatnim numerze magazynu ABBUC (#147) ukazała się bardzo obszerna relacja z letniej edycji Silly Venture 2020+1, która odbyła się na stadionie Polsat Plus Arena Gdańsk! Z wiadomych względów nie mogę udostępnić zawartości, ale obecny numer (w formie papierowej) został właśnie wysłany do wszystkich prenumeratorów! Magazyn można też nabyć w formacie *.PDF :)
Przy okazji przypomniało mi się, że zrobiłem "mały spacerek" po obiekcie podczas compo na SV2020+1 :) Jest pomysł na coś jeszcze lepszego... szczegóły niebawem :D
JAC! i Jego nowy Silly Pack z zimowej edycji SV w 2021!
https://www.pouet.net/prod.php?which=92209
Przy okazji przypomniało mi się, że zrobiłem "mały spacerek" po obiekcie podczas compo na SV2020+1 :) Jest pomysł na coś jeszcze lepszego... szczegóły niebawem :D
Wiem, teraz polecę grubo. Może zamiast skupiać się na egzotycznych miejscówkach, to skup się na ogarnięciu compo a party, to może być nawet w szkole jak kiedyś. Było klimatycznie, a teraz? Rzecz subiektywna być może. Sorry - niestety napisałem wprost to, co sobie pomyślałem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 22.678 sekund, wykonano 13 zapytań ]