Temat: "painkiller" z jajkiem
... no to ja troszke pochwale :) kliknijcie sobie tu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
FujiCup Nowy, docelowo coroczny konkurs na najlepszą grę na ośmiobitowe Atari XL/XE.
ASAP 5.3.0 W najnowszej wersji większość zmian dotyczy apki Android
Magazyn Energy znów online Bring back the 90-ties!
Last Party 2023 - stream Informacje o przekazie na żywo dla osób, które nie mogą uczestniczyć osobiście.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... no to ja troszke pochwale :) kliknijcie sobie tu
Protestuję :x . Wersja na Atari nie jest 3d :evil: .
PS. Ale giera nieźle wymiata, graliście już?
Ale podobno nie chodzi na golej 65XE... trzeba miec jakies dopalacze slyszalem: PC, gForce i inne takie.... ja tam sie nie znam ;)
pytanie czemu wydana w Polsce jest na 2 płytach a na zachodzie bedzie 3-płytowa? czy aby tylko ma to związek z magiczną ceną 19.99?
a sam gierka wypasiona jest jak na polskie warunki.
Na zach. są 3 płyty, żeby utrudnic piractwo. Polaki se i tak poradzą, więc nie ma to sensu - tylko powiększałoby koszty produkcji. Dlatego 2 płyty.
Jak to szło?
1. Gram sobie spokojnie 8O w Painkillera
2. Dla odprężenia wchodzę sobie na forum atari
3. Boję się otworzyć lodówkę
no i wlasnie dlatego ten link tutaj umiescilem, czekam na jakies Wasze inwencje na tamtym forum, bo atari wyglada tam jak ... nie powiem co :)
Na zach. są 3 płyty, żeby utrudnic piractwo.
No, nie całkiem :) . Wersja polska ma filmy słabszej jakości (135MB przy 560MB w wersji zachodniej), oraz mniej muzyki (48 do 57) i mp3 128 kbps (zach. 192). To jest właśnie różnica jednej płyty.
Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew....
Zróbcie zrzute z Numena do gifa i dajcie tam - szczeny opadna konkretnie... - no chyba że tam sam konsolobeton przebywa, tak jak na tych "warezach", ech...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 14 zapytań ]