Odp: Gry z nieśmiertelnością / trainerem
Nie spotkałem takiej wersji, miałem na kasecie "fajlówkę" z jednym etapem. Myślę, że warto by było dodać posiadaną przez Ciebie wersję do katalogu na AOL.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Silly Venture 2023WE - coraz bliżej Wielkimi krokami zbliża się 17. już edycja Silly Venture
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie spotkałem takiej wersji, miałem na kasecie "fajlówkę" z jednym etapem. Myślę, że warto by było dodać posiadaną przez Ciebie wersję do katalogu na AOL.
No to przy wolnej chwili poszukam starych kaset i zobaczę co tam na nich zostało. Ten Crumbles Crisis pamiętam dość dobrze, bo bawiłem się wtedy w przyspieszanie transmisji i jakiś kopier miałem, który pozwalał kopiować z prędkościami zapisu innymi niż 600 bodów. Robiłem wtedy testy na moim XC12 i bez problemu wszystko mi się wczytywało w 900 bodów, więc tak nagrywałem później sobie kasety i na pewno tak też nagrałem ten Crumbles Crisis. Poszukam.
i jakiś kopier miałem, który pozwalał kopiować z prędkościami zapisu innymi niż 600 bodów.
Hmmm, "Turbo 3/4"? Bo ten kojarzę, że "skracał" czas wczytywania w normalu.
Nie, inaczej się nazywał, ale nie pamiętam jak... Jak znajdę kasety, to może na którejś będzie ten kopier też, to sobie przypomnę i napiszę.
Bardzo popularny był Turbo Copy, którego listing był w Bajtku Nr.1 tylko o Atari. On właśnie zapisywał z prędkością 900 bodów.
Ten kopier, którego ja miałem pamiętam że pozwalał na wybór 600/900/1200 bodów. Pamiętam to dlatego że 900 bodów działało mi bez problemu zawsze, a 1200 bodów jak zapisałem taśmę, to był problem z odczytem tego później. Niestety nie pamiętam nic więcej na temat tego kopiera, którego miałem, ale tak jak mówię, może znajdę go na jakiejś kasecie, choć najpierw muszę same kasety w ogóle znaleźć:-)
Napisałbym, że to "Trans Code DB" albo "Turbo Tape R&R", ale pierwszy ma prędkości 600, 800, 1300, 2600, a drugi 600, 900, 1400.
Tych nazw nie kojarzę, więc to nie to. Mi się wydaje że to się nazywało jakoś chyba turbo copy/turbo copier czy coś takiego, ale to tak tylko przez mgłę pamiętam. Nieistotne jeśli tego nie znajdę, a jeśli znajdę, to będzie wiadomo:-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 14 zapytań ]