Temat: Aluminiowa wizytóweczka Atari/inne
Tu tylko próba, ale jak ktoś chętny po 5 złociszy, po 6 jeśli dwustronnie. Można podesłać własny wektor.
Materiał: aluminium 0,3mm, rozmiar 85x54mm (powinny być na 55, ale przemierzyłem).
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
FujiCup Nowy, docelowo coroczny konkurs na najlepszą grę na ośmiobitowe Atari XL/XE.
ASAP 5.3.0 W najnowszej wersji większość zmian dotyczy apki Android
Magazyn Energy znów online Bring back the 90-ties!
Last Party 2023 - stream Informacje o przekazie na żywo dla osób, które nie mogą uczestniczyć osobiście.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tu tylko próba, ale jak ktoś chętny po 5 złociszy, po 6 jeśli dwustronnie. Można podesłać własny wektor.
Materiał: aluminium 0,3mm, rozmiar 85x54mm (powinny być na 55, ale przemierzyłem).
będziesz miał w sobotę? wziąłbym ze dwie takie i takie
Mogę mieć, jak ni nie wypadnie. Ale miej namiar na to, że krótko będę, bo z synem
Zamawiam sztuk 2, a nawet 3, przy okazji się policzymy :)
dzięki @ Sikor wizytóweczki są git
Tylko forma wizytówki jest możliwa? Przydałoby mi się kółeczko o średnicy kilku cm :). Ale kształt pewnie wynika z materiału, który masz dostępny?
Tak, kwestia materiału. Napisz jakie to kółko i ile sztuk - rozejrzę się i dam znać. Ale to w okolicach ferii najwcześniej.
@Cyprian: super, że się podobają ;)
można 4szt jednostronnych ?
Polecam bardzo fajne.
@taktron27: można, podeślij PW, ustalimy co i jak
Tak, kwestia materiału. Napisz jakie to kółko i ile sztuk - rozejrzę się i dam znać. Ale to w okolicach ferii najwcześniej.
Średnica 32mm i 37-38mm. A w środku ten obrazek który masz, wypełniający prawie w całości takie kółeczka. Maksymalnie kilka sztuk :).
Czy wydruk to kolor czarny, a reszta to oryginalna barwa aluminiowego materiału?
Czy wydruk to kolor czarny, a reszta to oryginalna barwa aluminiowego materiału?
Tu akurat odwrotnie - jest lakier na aluminium (czarny), a "wydruk" jest koloru aluminium. Rozejrzę się i dam znać.
Up.
Przy okazji - @prz, póki co nie namierzyłem takiego materiału...
Ok. Szkoda :). Tak się trochę domyślałem bo to takie dość nietypowe rozmiary. Ale dzięki za pamięć :).
Jak coś się zmieni w temacie - dam znać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 13 zapytań ]