Temat: [S] PCB do Geraseweazle F1 PLUS
Mam zbędne 2 szt. płytek do interface FDD GW F1 PLUS. Cena za szt. 20zł. Na fotce widać moją zmontowaną. Działa bezbłędnie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
FujiCup FujiCup ma na celu wspieranie sceny gier retro, dając uczestnikom szansę na pokazanie swojego talentu
Echa Silly Venture 2024 SE Są już dostępne wyniki Silly Venture 2024 SE
Uaktualnienie firmware do The400 Poprawki do "fizycznego" emulatora ośmiobitowych komputerów i konsol Atari.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam zbędne 2 szt. płytek do interface FDD GW F1 PLUS. Cena za szt. 20zł. Na fotce widać moją zmontowaną. Działa bezbłędnie.
Została 1 szt.
Za ile PLN zechciałbyś zmontować, gotową do użycia? STM32 posiadam.
Sprawdź PW.
Sprawdź moją stopkę ;-P
Wysłałem E-mail przez forum.
Zwolniła mi się jedna sztuka pcb więc jak ktoś potrzebuje to zapraszam.
@agahes - czy masz możliwość zaprogramowania STM32 (z wlutowanymi goldpinami) pod GW F1 i przetestowanego wysłania do mnie?
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2024-02-11 15:40:27)
Enybady els? Ktokolwiek ?
Głupie pytanie, ale tego się nie robi takim kabelkiem na USB za 8zł z Ali?
Bo może zamiast wysyłać to ustrojstwo w dwie strony, to zamówi taki kabelek.
Może niejasno się wyraziłem.. Pytałem czy ktoś ma pewne, nie fejkowe, STM32F103C6, sprawdzone u siebie z GWF1Plus i mógłby mi takie STM32F103C6 z wgranym firmware'em wysłać.
Mam programator USB to tego, ale zaprogramowana nim płytka, którą miałem nie działa, a nie chcę kupować kolejnych niepewnych.
Nieaktualne, bo: 1) obejrzałem pod lupą swoje smarkanie lutowanie pinów do płytki Bluepill i poprawiłem jeden brak; 2) przeczytałem ze zrozumieniem, i nie po łebkach, :-) dokumentację aktualizacji firmware, no i w końcu uruchomiłem swoje GW.
Uwinąłem się w krócej niż rok ;-) Pewnie gdybym nie miał Kryoflux, to miałbym większą determinację.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.115 sekund, wykonano 9 zapytań ]