Odp: Ciekawostki na aukcjach
32MB TT RAMu i żadnych kart to dla mnie golas :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BigPemu 1.06 Od rana dostępna jest najnowsza wersja emulatora konsoli Atari Jaguar
Atari ST Harddisk Menu Zapowiedź prezentacji użytecznego "launchera" do programów dla Atari ST.
FujiCup - przypomnienie Konkurs FujiCup to okazja dla programistów, którzy chcą pokazać swoje umiejętności w tworzeniu gier na ośmiobitowe Atari.
Studia podyplomowe z retrocomputingu Program studiów ma obejmować m.in. platform studies i przegląd ważniejszych polskich i zagranicznych platform komputerowych.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 241 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
32MB TT RAMu i żadnych kart to dla mnie golas :D
ATR8000
https://www.ebay.pl/itm/374308763900?ha … R7jCzKH9YA
Ostatnio edytowany przez pablozp (2022-10-18 10:02:04)
Piękny sprzęt, https://allegrolokalnie.pl/oferta/orygi … -130xe-7st
ktoś go ponoć wylicytował za 5k płn :P
p.s.
Jak już bę∂ę miał 3ci taki, niestety przetestuję :)
Ostatnio edytowany przez AS... (2022-10-22 08:30:25)
@AS...
Nie wylicytował, tylko przez pomyłkę zalicytował za 5015 zamiast 515 (pewnie po piwku) a w kilka sekund później napisał do mnie z prośbą o odwołanie oferty bo się pomylił.
Niestety na (jeb...ym) alle lokalnie nie ma możliwości wycofania żadnej oferty, jest tylko opcja zakończenia. Więc, byłem zmuszony zakończyć i wystawić ponownie.
I faktycznie, mam 3 takie. Dwa obecnie na serwisie coby śmigały tak jak ten sprzedawany.
To ja prowadzę, jak byś chciał zakończyć :P
Tak wiem nie ta cena :)
Zajrzyj w wiadomość prywatną :)
@AS...
Odpisałem. Czekam na zakończenie licytacji.
I może nie licytuj, inni też chcą mieć przynajmniej jedną sztukę, daj im szansę :)
Leszcz jesteś ;-)
Raczej wieprz :)
Nawet klawiatury potrafią mieć co drugi klawisz inaczej zażółcony.
Co drugiego to jeszcze nie spotkałem, a zbieram zdjęcia z sieci przypadków takich żółtaczek :)
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2022-10-22 11:11:24)
@uicr0Bee
W związku z zapodaną fotką strzelił mi do głowy dziwaczny pomysł. Wyobraź sobie egzemplarz w którym na klawiaturze jest obcy np. ze "Space Invaders" ułożony z żółtych klawiszy. Wiele pikseli to te potworki nie miały ;)
"Żenial" !!! ;-)
A gdyby taki egzemplarz wystąpił "naturalnie" to można na jego bazie utworzyć atarowskie sankturaium i pielgrzymki przyjmować i CUD(!) pokazywać.
Ja za to mam zamontowany taki egzemplarz, powstały w sposób naturalny:
Fajna, nie? :-D
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2022-10-22 15:44:40)
Zwróćcie uwagę na klawisz "M". Prawie nigdy nie żółknie.
Przypadek:
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2022-10-22 16:21:33)
@uicr0Bee
Mam dla Ciebie propozycję.
Ja mam egzemplarz z idealną klawiaturą. Jeśli Ty masz egzemplarz z superpożółkłą klawą to mogą być dwie sztunie z obcym ze Space Invaders. Jedna będzie miała żółtego potwora, druga jasnego.
I obaj zarobilibyśmy na pielgrzymkach. Wyznawcy jasnej strony do Ciebie, wyznawcy pożółkłej (ciemnej?) strony do mnie.
Ostatnio edytowany przez ccwrc (2022-10-22 16:59:39)
W czterech wierszach będzie ciężko. Przydałoby się 7-8 wierszy. Przyślij projekt na priv. Zobaczymy.
Może z innej gry?
@uicr0Bee
Wysłałem PW. Nie wiem, czy poszło prawidłowo bo nawet nie pojawiło się w wysłanych. To forum ciężko działa :/
Ja mam egzemplarz z idealną klawiaturą. Jeśli Ty masz egzemplarz z superpożółkłą klawą to mogą być dwie sztunie z obcym ze Space Invaders. Jedna będzie miała żółtego potwora, druga jasnego.
Na eBay pójdą pewnie takie drożej niż "super-nówki" z idealnie białą klawiaturą :).
Czy ktoś mi wyjaśni co tu się odtegowywuje?, serio?
https://allegro.pl/oferta/obudowa-klawi … 2780252182
Jeśli chodzi o cenę obudowy, to nie pomogę, ale jeśli chodzi o allegrowy burdel (sorki, ale nie da się tego nazwać inaczej) w opisach i tytułach, to parę słów wyjaśnienia można znaleźć w tym wątku:
Faktycznie, nie zwrociłem uwagi że ktoś tam być może licytuje "stacje" której tam niema, z resztą, nowej obudowy też tam niema :D.
Wątpię aby większość zwróciła uwagę na ten "drobny druk" "model California Access CA-2001". Prędzej ktoś licytuje myśląc że to całe 800XL :) A może Społeczeństwu już tak dobrze się powodzi że zapłacenie >500 za samą klawiaturę to betka?
Z ofert wynika że aukcja wystartowała od 200zł chyba.
Licytacja tego co na zdjęciach czyli nowa obudowa do 800xl z nowa klawiatura, a ze Allegro wprowadziło burdel z przypinaniem skatalogowania to ich sprawa.
No obudowa z klawiaturą, bez płyty głównej, czego tu nie rozumieć...?
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 241 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.522 sekund, wykonano 16 zapytań ]