Odp: Fortification 2k13
Yerzmey: a pentagram? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Yerzmey: a pentagram? ;)
Hahaha. :)
,... z Krakowa? - a co Ty tu robisz w piątek?
Na początku maja jestem na Słowacji (konferencja), potem wyląduję w Krakowie, z którego chcę się dostać na party :)
A że będę już mocno zmęczona (Trnava>Bratysława>Kraków>Olsztyn k. Częstochowy/Częstochowa> Olsztyn k. Częstochowy) to wszelakie drogowe ekscesy zniosę dobrze :)
Nie znasz nas najwyraźniej.
Yerzmyey, jeździłeś (pędziłeś) kiedykolwiek z pijanymi Południowcami za kierownicą po wąskich kreteńskich uliczkach? ;) Szybka jazda to mój żywioł.
kreteńskie kretyństwo ;) MSPANC ;)
,... Ja będę miał zdecydowanie najmniej miejsca w aucie, no i nie wiem jak zniesiesz podróż z wydechem wmsport i podróżą Kr-partyplace w okolicy 1h ;). Staram się nie przekraczać 2pln na blacie, więc są tacy co źle znoszą takie ekscesy.
A mi tutaj kiedyś pisali że jestem psychopatą :P
Tia Ty nie przekraczasz 200km/h
TY poniżej 200km/h nie schodzisz i jeszcze przepędasz światłami z lewego pasa szybko wyglądające subaru impreski :P
Także mobile nie pozabijać się w drodze na party...
Yerzmyey, jeździłeś (pędziłeś) kiedykolwiek z pijanymi Południowcami za kierownicą po wąskich kreteńskich uliczkach? ;) Szybka jazda to mój żywioł.
Pinokio także jest pijanym południowcem. Tylko z południa Polski.
Ale uliczki chyba tu bardziej kretyńskie, niż kreteńskie,
jak zauważył Adam.
Dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki, już odpisane. :) :)
PS: A adres poszedł oczywiście. Z adresu onet.pl.
Ostatnio edytowany przez YERZMYEY/HOOY-PROGRAM (2013-04-24 08:49:16)
spokojnie z tym 200. W drodze na party nie przekraczam zbyt bardzo ;)
... aczkolwiek ostatnio myślałem, że zgubię Sirio ML145 bo słabo kleiło się do dachu :) - hahahahahhh
Inn - dużo masz klamotów? bo jak mało, to jest opcja.
Ostatnio edytowany przez Pin (2013-04-24 21:33:12)
Pin, jestem bezklamotna. Tylko okazuje się, że 3 jest problem z wydostaniem się ze Słowacji :/ Jak już wszystko będę wiedzieć, dam znać.
Kur, nawet na piechotę z tej Słowacji, ale dotrę na to party!
Alkomat zabawkowy wezmę - można na nim zrobić kompo.
Ale chyba kupię dodatkowo jakiś lepszy i przywiozę.
jak są możliwości, to weź - bo lepiej się w niedziele "wydmuchać" ;)
Innuendo - określ się, jak to ma w piątek wyglądać. Planuję wyjazd około 8:00-9:00 z Krakowa (Tuchowska 17).
Kontakt:
orange: 511872822
play: 795841990
Ostatnio edytowany przez Pin (2013-04-26 21:38:39)
OK, SidCard już działa, będzie można jakąś prezentację na C=264 zrobić.
Pin, chwilowo nie wiem, w jakim mieście wyląduję :( Będę planowała Częstochowę, bo chyba najłatwiej stamtąd trafić do tego całego Olsztyna. Jeśli się uda - oczekujcie mnie w piątek wieczorem. Jeśli nie - w sobotę.
Z Częstochowy do Olsztyna to autobusem podmiejskim można dotrzeć.
grzybson - a ktorym najlepiej ? Spod dworca PKP ?
@stryker - wszystko pisze tutaj:
http://fortification.atari.pl/lokalizacja/pl
Wysiadamy na dworcu głównym PKP Częstochowa Główna. Przechodzimy na jego wschodnie
skrzydło bezpośrednio na ulicę Marszałka Józefa Piłsudzkiego. Tam wsiadamy w
autobus komunikacji miejskiej MPK o numerach 57,58,59 lub 67. Autobusy te
dowożą nas do centrum, czyli na rynek miejscowości Olsztyn. Z przystanku około
300m spacerujemy na Biskupice ulicą Kuhna, aż zobaczymy po prawej stronie
zaraz za szkołą remizę OSP. Po prawej stronie jest wejście do sali. Kierujemy
się schodami na górę. Witamy na Fortification 2k13 .PS. Można do Olsztyna także dojechać z dworca PKS który jest ok 200m od
stacji PKP Częstochowa Główna.
Jeśli jest możliwość, że ktoś ma działającą stacyję do C64 / C264 którąś z tych w połowie strony http://plus4world.powweb.com/hardware ), a nie stałaby mu się szkoda, gdyby wziął na zlot celem przeprowadzenia experymentu (bo dwa dema nie chcą iść na mojej 1541-II), to prosiłbym o ewentualne info na PM.
Thx.
Ostatnio edytowany przez YERZMYEY/HOOY-PROGRAM (2013-04-28 21:51:53)
Namiar na salę OSP jakby co...
http://maps.google.pl/maps?q=olsztyn+ko … 28,,0,6.87
ok - bierzemy Krolla. Jeśli się oczywiście raczy zainteresować własnym wyjazdem.
Kto może niech zabierze grilla. Senkju for uwagen ;)
juz spakowany ;)
Wasko niechaj weźmie węgiel (po drodze) W końcu to ON jest najstarszy :D
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 9 zapytań ]