Temat: Szukam przycisk ESC do ATARI 800XL
Postanowiłem odnowić moje ATARI. Szukam przycisku ESC i ewentualnie "blaszki" z napisem ATARI 800XL. Gdyby ktoś chciał sprzedać to proszę o info.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Postanowiłem odnowić moje ATARI. Szukam przycisku ESC i ewentualnie "blaszki" z napisem ATARI 800XL. Gdyby ktoś chciał sprzedać to proszę o info.
Mam wątpliwości, czy chodzi o jeden typ mocowania klawisza. Zrób fotkę, to będzie wiadomo o co chodzi. Np. w przypadku klawiszy konsoli istnieją co najmniej 3 systemy mocowania klawisza (że tak no nazwać można) ;)
Mam wątpliwości, czy chodzi o jeden typ mocowania klawisza. Zrób fotkę, to będzie wiadomo o co chodzi. Np. w przypadku klawiszy konsoli istnieją co najmniej 3 systemy mocowania klawisza (że tak no nazwać można) ;)
Załączam foto mojego ATARI. Samo mocowanie nie byłoby aż takim problemem, mam zwinne paluchy i potrafiłbym sobie je dorobić. Pozdrawiam
A może ktoś się orientuje czy klawiatura od Atari 800XL, konkretnie przyciski są identyczne z jakimiś innymi, z innych komputerów? Bo nie mogę nigdize znaleźć tego ESCpa.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 13 zapytań ]