Witam
Może ktoś posiada podwójną, moja niestety zaginęła, został mi tylko rachunek za nią.
a teraz:Atari STez Ultrasatanem, Atari 65XE+Ultimate1 + SIDE2+ SIO2SD + 1050+LDW Super 2000
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Calamus 1.09n podręcznik użytkownika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Może ktoś posiada podwójną, moja niestety zaginęła, został mi tylko rachunek za nią.
Właśnie przejrzałem ''makulaturę'' przywiezioną od rodziców, w tam miedzy innymi: Calamus - poradnik użytkownika. 137 stron A4. W wolnej chwili zeskanuje i zrobię PDF.
Suuuper!
Podbijam temat, miałeś chwilkę na skanowanie?
Nie było czasu ostatnio... Postaram się to zrobić w najbliższej wolnej chwili.
Heh podbijam temat, i przepraszam że zawracam głowę.
Bartek: jeśli można, to podrzuć to może przy jakiejś okazji do Gdańska, albo daj znać, gdzie można to od Ciebie wziąć na dwa dni, to zeskanuję i zrobię pdf. Mnie też by się przydała. :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Calamus 1.09n podręcznik użytkownika
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 54 zapytań