Odp: Ot, "Bum Box" sie zrobił ;) T2000, AST,BLIZZARD,NORMAL
podtrzymuję , zamówienie na opcję full
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
FujiCup Nowy, docelowo coroczny konkurs na najlepszą grę na ośmiobitowe Atari XL/XE.
ASAP 5.3.0 W najnowszej wersji większość zmian dotyczy apki Android
Magazyn Energy znów online Bring back the 90-ties!
Last Party 2023 - stream Informacje o przekazie na żywo dla osób, które nie mogą uczestniczyć osobiście.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
podtrzymuję , zamówienie na opcję full
Ja również podtrzymuję opcję pełną.
Piękny.
Potwierdzam chęć zakupu pełnej wersji Bum Boxa.
A przy okazji - czy ktoś może wie, gdzie w Krakowie można jeszcze naprawić deck Unitra Diora MDS 456 ?
Wymieniłem paski i rolki dociskowe. Kaseta B działa bardzo dobrze.
Kaseta A ma takie coś, że po włączeniu odtwarzania wszystko jest OK przez kilka sekund, a potem spada jakość dźwięku (tak jakby znikały wysokie tony).
[EDIT]
Albo w ogóle w Polsce (magnet można przecież wysłać do naprawy) ?
Ostatnio edytowany przez Montezuma (2020-05-07 16:58:26)
Ja oczywiście też chcę w dalszym ciągu.
Parę lat temu Zaxon coś podobnego pokazywał, ale dalej nie poszło, o ile kojarzę.
Dziękuję za wyjaśnienia. Jakoś nigdy mnie nie zainteresowało które turbo którą linię sygnałową wykorzystuje...
Ostatnio edytowany przez lemiel (2020-05-07 19:15:53)
Albo w ogóle w Polsce (magnet można przecież wysłać do naprawy) ?
Może spytaj tutaj: https://www.facebook.com/groups/406571630210852/
@Montezuma: można, na przyklad w Pruszkowie jest jeszcze zakład RTV. Inna sprawa, że nie wiadomo jak z opłacalnością. A może któryś z naszych elektroników?
Podtrzymuje zamówienie. Jesli moze być od razu z zasilaczem to też wezmę :-)
Do dolnośląskiego Turbo 2000 dopisałbym jeszcze Turbo Rapider 7500. Oba systemy to modyfikacje czeskiego Turbo 2000, tyle że ten drugi jest bardziej podobny do niego sprzętowo. :)
Ostatnio edytowany przez voy (2020-05-08 00:32:51)
Ja również podtrzymuję zamówienie, chciałbym tylko jeszcze się dowiedzieć czy zewnętrzny zasilacz będzie opcjonalny czy obowiązkowy. Bo ja osobiście wolałbym opcjonalny i żeby interfejs zasilał się z Atarki, a jakby faktycznie z BT to była niedogodność, wtedy można by podłączyć zasilacz.
Opcjonalny. Może nie będzie potrzebny. Dam gniazdo USB po prostu , przecież praktycznie każdy ma jakąś ładowarkę USB.
Robie kolejne eksperymenty na prototypie bo płytki utkneły u Niemców i będą pewnie dopiero w poniedziałek.
No i warto by pomyśleć o cardridge z kilkoma systemami turbo. ... SIC ! sie fajnie sprawdza z Sebana wsadami. Inne testuje.
Zamówiłem też pare płytek do AVG ale te łobuzy drogo wychodzą ;)
Ostatnio edytowany przez zaxon (2020-05-09 13:50:00)
No to super, USB/microUSB będzie git jako opcja.
No, to skoro ten prodżekt taki prawieżeidealny, to jeszcze ten MOTÓR ON daj poprosze.
jeden z kilku dezajnow uniwersalnego cartaa
tmp sprzedaje same płytki?
Ten kart akurat mam.
Pikne, Panie, pikne ;)
Nie do końca, chyba będą poprawki....
Aby działało jak należy...
Działąć to będzie ale nie do końca jest to co chciałem, zanim płytki przyszły to mi sie koncepcja" zmieniła.
aha...
Będzie też sygnał dla Proceed dla Turbo 6000 ?
Może jakieś zdjęcie jak idzie robota? Jestem po porostu ciekawy jak to będzie wyglądać w całości z/bez kabla?
Powodzenia
Ostatnio edytowany przez kudlaty999 (2020-05-14 14:48:29)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 22 zapytań ]