Odp: Lost Party 2021
L.
Ciąg dalszy nastąpi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
FujiCup Nowy, docelowo coroczny konkurs na najlepszą grę na ośmiobitowe Atari XL/XE.
ASAP 5.3.0 W najnowszej wersji większość zmian dotyczy apki Android
Magazyn Energy znów online Bring back the 90-ties!
Last Party 2023 - stream Informacje o przekazie na żywo dla osób, które nie mogą uczestniczyć osobiście.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
L.
Ciąg dalszy nastąpi.
Ponawiam pytanie o nocleg, czy ma ktoś wolne jedno miejsce?
@vasco czy do Krystyny mamy jeszcze dzwonić coś potwierdzać ? czy tylko przyjazd i na miejscu uregulować ?
Płatność bezpośrednio na rzecz pensjonatu będzie wymagana w czerwcu.
W tym tygodniu zacznę do Was rozsyłać maile dot. płatności za noclegi.
Nigdzie nie dzwonicie - po to zamawiam zbiorczo.
Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2021-06-24 17:20:29)
Ponawiam pytanie o nocleg, czy ma ktoś wolne jedno miejsce?
My mamy slota! (pokoj 4 osobowy, 3 osoby finalnie Solo, Laoo, Tiger).
Trzymam dla Ciebie, you in? :) NG powa.
@Sikor - masz stanowisko do grania, niepewne są jeszcze Joye choć - gracze wożą takie rzeczy ze sobą :)
z powodu, ze lewis nie dojedzie, mam miejsce w pokoju dwuosobowym. jakby ktos byl zainteresowany, to dawajcie znaki.
@pin, jak pisałem - dawaj adres paczkomatu w takim razie. Wyślę w poniedziałek.
Solo: już mam, ale dzięki. Jakbyś dał znać wczoraj ... :)
@syscall przecież dał znać wczoraj ;)
Mam miejsce w dwójce, ktoś zainteresowany? @krap, może się scalimy i oddamy Vascu dwójkę do dyspozycji?
Dwójki uprasza się oddawać w WC.
Mam miejsce w dwójce, ktoś zainteresowany? @krap, może się scalimy i oddamy Vascu dwójkę do dyspozycji?
u mnie juz nieaktualne.
Ok, ok, wiec nadal mam wolne miejsce w dwójce.
Rozesłałem wiadomości z danymi do przelewów za noclegi w Turyście.
Bardzo proszę o wpłatę do 2 lipca z tytułem wpłaty takim, jakim otrzymaliście. Prześlijcie mi koniecznie potwierdzenie przelewu.
Dane do płatności do Krystyny roześlę prawdopodobnie w poniedziałek.
Rozesłałem przed momentem wiadomości do wszystkich rezerwujących w Krystynie.
Jeśli ktoś nie otrzymał danych do przelewu (do Turysty albo Krystyny) to pilnie proszę o kontakt!
A, jeszcze jedna ważna rzecz. Jak co roku będą imienne identyfikatory. Dlatego sprawdźcie na liście https://www.lostparty.pl/2021/visitors czy jesteście prawidłowo zapisani (ksywa/grupa/platforma(y)). Z braku czasu nie będę potwierdzał otrzymania korekty. Jeśli w ciągu 24h na stronie nie będzie prawidłowych danych, to ścigajcie mnie ponownie :(
Jeśli przyjeżdżacie z rodziną, to dla nich także możemy przygotować imienne identy tylko muszę wiedzieć co ma być na nich napisane - przyślijcie mi te informacje!
@vasco nic nie dostalem
A, bo Ty korzystasz z BT - płacisz na miejscu, bo tak będzie prościej :)
Miło nam poinformować, że trzecim wykonawcą, który zagra koncert na Lost Party 2021 będzie Katod!
wypas
Gra do wygrania w game compo poszła do pina. Wersja NORMaL w dymionej obudowie.
tzn - rozumiejąc treść naszej rozmowy telefonicznej chciałbym sprostować, że jeden egz. idzie na konkurs Sikora na party, a drugi jako nagroda w kompo.
Game compo, czyli poszedł ten na mój konkurs. I jest tam do wygrania dokładnie ten egzemplarz, w obudowie czarnej, dymionej, z całą zawartością. Na tym egzemplarzu gracie imożecie go wygrać, Pin chciał przetestować stanowisko wcześniej.
Taki sam egzemplaz, ale zafoliowany, również z notką o nagrodzie na LOST będzie jako jedna z nagród na LOST, ale - jak ustaliłem z Pin-em - przywiozę go ze sobą dopiero. A w jakim konkursie - to już pytajcie organizatorów.
Świetnie! Dzięki bardzo.
Dzięki! :)
Na Loście staramy się, aby zwycięzcy sami wybierali sobie nagrody z puli, żeby zminimalizować przypadki, że ktoś dostanie coś co już ma (albo czego nie chce).
Na którymś party była sytuacja, że ktoś wygrał swoją grę ;) To było dość dawno, że już nawet nie pamiętam gdzie, ale to jedna z tych historii, które bawią dopiero po latach :(
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.117 sekund, wykonano 22 zapytań ]