26 Ostatnio edytowany przez Jacques (2022-01-19 10:50:24)

Tak, chcemy i problem rozumiemy :-) Tym bardziej, że nie jest to wymyślenie koła, tylko rzecz funkcjonująca na forach, więc są ku temu przesłanki. Najwyżej nie skorzystasz jeśli będzie taka możliwość dodana :-)

Ale kluczowa tu powinna być opinia Dely'ego.

27

@TMK, po prostu nie chcę widzieć tego wkur... wątku nawet przez sekundę, niemającego NIC a NIC wspólnego z Atari. Jego miejsce jest na jakiś onetach-sretach, a nie tutaj.

Jacques napisał/a:

Ale kluczowa tu powinna być opinia Dely'ego.

No to szefie czekamy na Twoje stanowisko w tej sprawie.

Profil czasowo (?) nieczynny.

28

Na co tu czekać. Przecież wiadomo, że Dely nie da rady tego zrobić.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

29

Ja widzę, Lizard :)

Osobiście nie widzę problemu, bo jeśli jakiś wątek na forum mnie nie interesuje, a już w szczególności jeśli go kiedyś widziałem i budzi moje zażenowanie, to po prostu nie klikam w ten link. Na *tu wstaw swoją ulubioną stronę z wiadomościami* też wcale nie wchodzicie, bo dają nieinteresujące Was materiały? To tak jakby nie chodzić w ogóle do marketu, bo sprzedają tam nieinteresujące Was towary :)

Natomiast co wprowadzenia tego na forum to jeśli SMF ma taką możliwość, to będzie. Jeśli nie ma - nie będzie... szybko, ponieważ musi ktoś napisać takie rozszerzenie.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

30

dely napisał/a:

Natomiast co wprowadzenia tego na forum to jeśli SMF ma taką możliwość, to będzie. Jeśli nie ma - nie będzie... szybko, ponieważ musi ktoś napisać takie rozszerzenie.

A czy już może wiadomo czy ma taką możliwość? :-)

31

dely napisał/a:

Na *tu wstaw swoją ulubioną stronę z wiadomościami* też wcale nie wchodzicie, bo dają nieinteresujące Was materiały? To tak jakby nie chodzić w ogóle do marketu, bo sprzedają tam nieinteresujące Was towary :)

Nieinteresujące mnie strony nie wyświetlają mi się w przeciwieństwie do nieinteresujących mnie tematów na liście nowości.

Dely, nie pamiętam, co mną kierowało 18 lat temu, że wyszedłem z taką propozycją, więc nie będę teraz upierał się za jej wprowadzeniem, jeżeli nie ma na to gotowca.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

32

Jacques napisał/a:

A czy już może wiadomo czy ma taką możliwość? :-)

Mam propozycję taką. Niedużą.

Jeśli chcesz żeby była dodana jakaś funkcjonalność, to sprawdź czy jest to możliwe. Można najpierw sprawdzić w katalogu rozszerzeń, może przeszukać sieć, można zapytać kolegę, który robi w PHP - SMF z zasady jest otwartoźródłowe, można sprawdzić, czy się da zrobić łatwo.

Ja wszystkiego sam nie zrobię, ani nie spełnię wszystkich życzeń w kilka dni.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

33 Ostatnio edytowany przez Jacques (2022-01-26 14:14:39)

OK, tak na szybko znalezione i chyba jest jakiś gotowy mod:

Ignore Topics v2.4
Ignore individual topics for the purposes of RecentPosts/Recent/UnreadReplies/Unread sections of SMF

https://custom.simplemachines.org/index.php?mod=1193

34

Zda się to na coś? ;-)