Temat: Sdrive2sio PCB
Witam. Mam projekt płytki interface sdrive2sio i chcę się tu nim podzielić. Może przyda się komuś składającemu sdrive max...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Echa Silly Venture 2023 WE Niepełne wyniki konkursów dostępne są już na Demozoo.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Mam projekt płytki interface sdrive2sio i chcę się tu nim podzielić. Może przyda się komuś składającemu sdrive max...
Super, że dzielisz się swoim projektem... ale fajnie by było gdybyś napisał coś więcej... gdzie co podłączyć, jak używać... póki co wiem jakie sygnały są na padach to reszta jakby wydaje się nie opisana... może to jest oczywiste i tylko ja nie wiem jak to to podłączyć...
Super, że dzielisz się swoim projektem... ale fajnie by było gdybyś napisał coś więcej... gdzie co podłączyć, jak używać... póki co wiem jakie sygnały są na padach to reszta jakby wydaje się nie opisana... może to jest oczywiste i tylko ja nie wiem jak to to podłączyć...
Jest to do Arduino uno r3, otwory pasują idealnie do pinów programowania i obok do GND, VCC, RXD, TXD, któte łączymy przez kołki gold pin na płycie arduino. Trzeba zrobić też mostek przewodem od punktu A5 na płytce interface do punktu A5 na płytce arduino. Mam nadzieję, że teraz już wszyscy będą wiedzieli o co chodzi.
Ostatnio edytowany przez agahes (2022-04-10 14:34:33)
Płytka jest opisana tutaj: https://atari8bit.net/tutorials/de-re-sdrive-max/
Oryginalny opis gdzieś przepadł...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.830 sekund, wykonano 16 zapytań ]