Witam
Mam zbędną drukarkę HP 2800. Przed zniesieniem do piwnicy działała, teraz pewnie głowice są zapchane - do czyszczenia albo wymiany.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to odbiór na Last Party albo mogę podrzucić na SV.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [O] Drukarka HP Business Inkjet 2800 kolor A3
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Mam zbędną drukarkę HP 2800. Przed zniesieniem do piwnicy działała, teraz pewnie głowice są zapchane - do czyszczenia albo wymiany.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to odbiór na Last Party albo mogę podrzucić na SV.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [O] Drukarka HP Business Inkjet 2800 kolor A3
Wygenerowano w 0.011 sekund, wykonano 51 zapytań