Witam
Mam zbędną drukarkę HP 2800. Przed zniesieniem do piwnicy działała, teraz pewnie głowice są zapchane - do czyszczenia albo wymiany.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to odbiór na Last Party albo mogę podrzucić na SV.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Fujisan 2.0.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki błędów oraz usprawnienia w obsłudze interfejsu.
BurgerTom: teraz na Atari Jaguar Nowa konwersja BurgerTime trafia na Atari Jaguar dzięki pracy twórcy o nicku swapd0.
Altirra 4.50 test 9 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową emulatora Altirra 4.50 z poprawkami w AltirraOS i SAP.
XI. Baskijski Turniej Atari 2600 Relacja z jedenastej edycji baskijskich rozgrywek na konsoli Atari 2600 w Bilbao.
FreeMiNT OS Distro 26.1 Gotowy obraz systemu FreeMiNT dla Atari Falcon i TT.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [O] Drukarka HP Business Inkjet 2800 kolor A3
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Mam zbędną drukarkę HP 2800. Przed zniesieniem do piwnicy działała, teraz pewnie głowice są zapchane - do czyszczenia albo wymiany.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to odbiór na Last Party albo mogę podrzucić na SV.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [O] Drukarka HP Business Inkjet 2800 kolor A3
Wygenerowano w 0.011 sekund, wykonano 48 zapytań