Temat: Kupię plastikową pokrywę na klawiaturę dla serii XE
Jak w temacie, jeśli ktoś miałby zbędną to proszę o kontakt - z chęcią nabędę... Trzeba dbac o ukochany komputer :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię plastikową pokrywę na klawiaturę dla serii XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, jeśli ktoś miałby zbędną to proszę o kontakt - z chęcią nabędę... Trzeba dbac o ukochany komputer :D
ja tez kupie takie pokrywy na: magnetofon i dwie na xegs'a ( na klawiature i buda)
na allegro jakiś czas temu kupilem pokrywe na atarka z serii xe :)
na xegsa tez kupie dwie. tworzy sie popyt...
to ja ten popyt poszeźę - poproszę 2 na 800XE :D
Wy tu podobnie jak ja (z popytem) a gdzie podaż do diabła? :twisted: ;)
Też mi popyt dla tej ilości nie opłaca się nawet maszynki włączać
pokrywa na malucha? :) hmmm, mam gdzieś takową, tylko z tego co pamiętam to posiadała mały odprysk na jednym z rogów...
pozdrrr.
ja mam taka na 65/130 xe, ale ma taki odprysk w rogu, ze hej... tak z 1/5 obudowy odprysnela. :)
Też mi popyt dla tej ilości nie opłaca się nawet maszynki włączać
Chyba przez jakiś jeszcze czas będę odgrzewał stare wątki, jak to nowy :-)
A do rzeczy, ja też bym przygarnął lub zanabył tak ze dwie-trzy takie pokrywki. Czy ktoś (mirusvf ?) rzeczywiście ma taką maszynkę? Jeśli tak to może się zbierze wystarczająco wielu potrzebujących?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 12 zapytań ]