Temat: Nagranie Q&A z Robertem Jaegerem z Pixel Heaven 2023
Hej,
Jestę jutuberę.
Kto nie widział wczoraj na żywo, to smacznego.
Ostatnio edytowany przez krap (2023-05-28 21:37:38)
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Silly Venture 2023WE - coraz bliżej Wielkimi krokami zbliża się 17. już edycja Silly Venture
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Jestę jutuberę.
Kto nie widział wczoraj na żywo, to smacznego.
Ostatnio edytowany przez krap (2023-05-28 21:37:38)
Dzięki. Byłem na początku ale nagłośnienie było tak fatalne, że krótko po filmikach poszedłem, i tak nic nie mogłem zrozumieć. Na szczęście stałeś w dobrym miejscu, wreszcie mogę posłuchać :-)
PS. Wbij link w tagi vid (w nawiasach kwadratowych).
Ostatnio edytowany przez perinoid (2023-05-28 21:00:16)
Potwierdzam, to był dramat z nagłośnieniem.
Nie wiem co nie tak ale ten pixel był najgorszy na jakim byłem.
Ludzi było sporo, ale wszyscy szybko się ewakuowali.
p.s.
Stoisko mbank mnie rozbroiło
Naglosnienie na tej prezentacji to jeszcze bylo git.
Mike Dailly byl naglosniony tak na obu prelkach, ze mimo tego, ze siedzialem praktycznie w tym samym miejscu co na Montezumie, nie rozumialem zupelnie niczego.
Najgorsze jest to, ze ten lokal tak ma, to jest tragiczna nora do tego typu wydarzen i to bylo widac juz w marcu bodajze, na innej konferencji, ktora Pixel organizowal tam, cos gamedevovego. I zero wnioskow.
Generalnie, takie raczej odcinanie kuponow ma miejsce od imprezy niestety...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 14 zapytań ]