Temat: ProSystem-do czego to służy???
Mam dołączony do APE program ProSystem lecz nie mam pojęcia jak go używać. Po uruchomieniu nie widzi stacji CA podłączonej przez SIO2PC.Prosze znawców przedmiotu o rade za co z góry dziękuje
RYSIEK_M :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam dołączony do APE program ProSystem lecz nie mam pojęcia jak go używać. Po uruchomieniu nie widzi stacji CA podłączonej przez SIO2PC.Prosze znawców przedmiotu o rade za co z góry dziękuje
RYSIEK_M :D
robisz kabelek prosys podlaczasz bezposrednio do stacji 1050 ;] no i bezproblemowo(?) :) przegrywasz z niej i na nia ;] z i do formatu *.ape, *.atr
Jak rozumiem:
1) kabelek prosys to co innego niż kabelek sio2pc?
2) stacja musi być 1050, inna odpada?
Chyba to Rysiek miał na myśli zadając pytanie?
[ Dodano: 03.12.2004 00:00:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Kabelek jest delikatnie inny - fakt.
Stacja nie musi być 1050.
oj chyba jednak musi być 1050 (Toms 720, SN360 oraz California odpada - bo osobiście sprawdzałem)
Dzięki za rozwianie wątpliwości, bo już myślałem że to ja jestem taki ułomny ,ale uratowaliście mi moją wiare w siebie. Niestety mam stacje CA-2001.
Pozdrawiam wszystkich
RYSIEK_M :D :D :D
No właśnie. Co wyróżnia 1050 od innych stacji, że ta działa z ProSystemem, a inne nie?
Gdzie wyguglać schemat kabelka ProSystem?
[ Dodano: 05.12.2004 00:58:50 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
Gdzie wyguglać
ROTFL :)
Gdzie wyguglać schemat kabelka ProSystem?
A naprzyklad tutaj http://www.geocities.com/atarimods/prosys.html
No właśnie. Co wyróżnia 1050 od innych stacji, że ta działa z ProSystemem, a inne nie?
No właśnie. Przyłączam się do pytania. Zwłaszcza, że trudno taki zabytek zdobyć (zwłaszcza ba chodzie :-F).
[ Dodano: 04.12.2004 00:00:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Ja mam na chodzie, ale zalisiacza na chodzie brak, także lipez... :evil:
oj, podobno dziala rowniez z XF'ka. i z 810. :) to juz wiekszy wybor... ;))
Gdzie wyguglać
ROTFL :)
Jak nie masz nic do poweidzenia, to nie śmieć głupotami. :evil:
Jestem przekonany, że sporo osób szukało schematu i go znalazło. Po wyważać otwarte drzwi? :rolleyes:
Dzięki Monsoft.
[ Dodano: 06.12.2004 04:41:33 ]
Oj lizard lizard, po prostu smialem sie ze sformulowania 'gdzie wygooglac' i nie sadze aby moj post komus uniemozliwil skorzystanie z 'wiedzy' zawartej w tym watku. Tak wiec luz bo widze ze osobiscie do tego podchodzisz ;)
Czasem, niektóre odpowiedzi odbieramy zbyt osobiście. Zwłaszcza, gdy są dotyczą własnych wypowiedzi. :) Gdybyś odpowiedział w ten sposób na post kogoś innego, penie nawet nie zwrócił bym uwagi. ;)
Ergo pax! Ergo bibamus! :mrgreen:
[ Dodano: 06.12.2004 12:00:47 ]
oj chyba jednak musi być 1050 (Toms 720, SN360 oraz California odpada - bo osobiście sprawdzałem)
muałem na myśli 810-tkę. Sprawdzone, działa w 100%.
Skoro działa na 810 i 1050, to może pójdzie z XF551? To też sprzęt Atari. :)
[ Dodano: 28.12.2004 18:09:22 ]
chyba pojdzie, wiesz? tak przynajmniej czytalem gdzies.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 16 zapytań ]