Temat: [K] kupię folię klawiatury.
Hey. kupię folię klawiatury gumkowej do 65XE.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Echa Silly Venture 2023 WE Niepełne wyniki konkursów dostępne są już na Demozoo.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hey. kupię folię klawiatury gumkowej do 65XE.
O, widzę, że Duddie też zrobił folie dwuwarstwowe i nawet się nie pochwalił. Szkoda tylko, że nie na podstawie własnego projektu.
Moje w każdym razie są wciąż dostępne, w cenie 65zł + VAT + wysyłka. Myślę o sklepie internetowym, ale tymczasem jeśli ktoś chętny, proszę o PM.
Ostatnio edytowany przez Simius (2023-07-19 12:44:21)
mam jakąś , oddam za jakąś kasetę . proszę o PW
Ostatnio edytowany przez micromax (2023-07-19 21:02:25)
A może ktoś ma również złącza do tych folii (te na płycie głównej) albo wie, gdzie szukać?
Ja też polecam folie od Simiusa zdecydowanie.
Mam takie dwie i są perfekcyjne.
Najważniejsze zalety:
1. Wykonane są mega precyzyjnie, jak oryginały lub nawet lepiej.
2. Mają też poprawkę polegającą na poprowadzeniu odrębnej ścieżki masy dla diody LED, co zapobiega znanemu z oryginalnej folii problemowi z szybszym utlenianiem się ścieżki masy dla klawiszy funkcyjnych i tym samym ich wcześniejszemu zaprzestaniu poprawnego działania.
Moim zdaniem te folie są już wieczne, a przynajmniej podejrzewam, że mając zamiennik od Simiusa nie dożyjemy ponownej konieczności wymiany folii:-)
@agahes, dostałeś na email moją odpowiedź na Twoją PW dot. wstawiania zdjęć?
A może ktoś ma również złącza do tych folii (te na płycie głównej) albo wie, gdzie szukać?
Złącze FFC 24-pin raster 2.54mm. W TME to ta pozycja https://www.tme.eu/pl/details/ds1020-24 … m/connfly/ - niestety, na razie brak. Na upartego można wybrać np. 2x12-pin np. stąd (https://www.annapol.eu//index.php?cPath … amp;page=3), trochę zeszlifować i skleić, też będzie działać.
Ostatnio edytowany przez perinoid (2023-08-07 17:40:13)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.847 sekund, wykonano 11 zapytań ]