Temat: [K] Złącze taśmy klawiatury Atari XE
Zdecydowanie nabędę złącze do taśmy klawiatury Atari XE, moje uległo uszkodzeniu i teraz tasiemka nie przylega do styków przez co część klawiszy nie działa losowo.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdecydowanie nabędę złącze do taśmy klawiatury Atari XE, moje uległo uszkodzeniu i teraz tasiemka nie przylega do styków przez co część klawiszy nie działa losowo.
Nie mam na zbyciu ale informacyjnie - złącze jest takie samo w XL i XE, tylko montuje się je obrócone o 180 stopni. Także jak masz możliwość nabycia złącza do XL to też będzie OK.
Mam gdzieś, z naciskiem na gdzieś 2sztuki z wylutu.
Niestety nei wiem w jaki kąt wrzuciłem, ale jeśli nikt się nie odezwie to może przypomnę sobie gdzie wrzuciłem.
Witam, miałbym złącze, akurat będę wysyłał niebawem przesyłkę do Perinoid-a to może udałoby się to połączyć i byś sobie od Niego odebrał bo widzę, że jesteś też z Warszawy...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 12 zapytań ]