Temat: już sie nikt nie przyczepi do miss mokrego...
... bo własnie skończyłam 18 lat :)~!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... bo własnie skończyłam 18 lat :)~!
Tak Ci się tylko wydaje. Teraz dopiero zaczną się czepiać. Tyle, że intencje będą inne. :twisted:
[ Dodano: 28.12.2004 23:56:45 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
wow, to teraz czyny lubiezne nie beda karalne ;)
congratulations ... po 18ce czlowiek najbardziej glupieje ;)
100 lat, stawiasz wino na najblizszym zlocie albo szybko pisz gdzie impreza i o ktorej :)
win-szuje; tera wszelkiej maści bimber kupowany będzie bez stresu i na dowodzik a nie na legitymacje sko :)
O jeju Meska, a ja z Toba wino pilem. Myslalem, oceniajac po gabarytach ;), ze Ty juz dawno pelnoletnia...
P.s. Wszystkiego dobrego :D !
eeeeeeeee;- teraz - jak zresztą mówi LIZARD - to się dopiero będzie działo. Meśka - kiedy na party?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Przyczepimy sie przyczepimy... Co sie odsiecze to nie uciecze.
eeeeeeeee;- teraz - jak zresztą mówi LIZARD - to się dopiero będzie działo. Meśka - kiedy na party??
Z czym do ludzi, Ty Spróchniały Impregnacie? Mało masz kóopotów z jedną babą? :twisted:
Meśka, przypomnij nam starym dziadom, jak to jest mieć 18 lat, bo już wszyscy zapomnieli lata młodości. ;)
[ Dodano: 29.12.2004 12:53:23 ]
Gratulacje... :P
Meśka, przypomnij nam starym dziadom, jak to jest mieć 18 lat, bo już wszyscy zapomnieli lata młodości. ;)
Ja tam za starego dziada jeszcze się nie uważam!
Nie jest ważne jak się postrzegaż, ważne jak Ciebie postrzegają inni. ;) Spalmy dziada! (no offence, jak zwykle)
[ Dodano: 29.12.2004 18:01:07 ]
18 lat ? oo... to Meśka będzie mogła teraz legalnie na zlotach... całować się ;)
..to ja, (za radą LIzarda) - z racji na problemy z jedną babą - nie pakuje się w kłopoty :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hehe.. a u mnie jak to sie mowi 'baba z wozu xanowi lzej'.. szkoda tylko, ze jakos tego 'lzej' nie zauwazylem
Xan: bierz się za Meśkę, daleko nie masz ;)
:P Gratulacje :P
..co - Xan - puściłeś niewiaste z dymem ?? - to dobrze. Nigdy nie była "user friendly" :twisted: :twisted: :twisted:
Pin: co do tego "user friendly" to na jakiej podstawie wnioskujesz?
bo afair widziales ja chyba 3 razy w zyciu z czego 5 razy byles zajebany
Nie ma co Meśka - to robimy razec imprezkę - ja swoje młodzieńcze latka opuściłem 30 listopada. Hehehe na najbliższym zlocie idziem razem na winko... i to nie jedno - a może weźmiemy Pina na żołądkową!? :)))
Otaku
sie tak Otaku nie lansuj jak na SV ;)
No tak... byłem tak *wylansowany*, że hoho..., ale w końcu mój pierwszy zlot to chyba miałem się prawo trochę zaprawić ^________^
Otaku
Gratulacje. Na najbliższym zlocie będziesz mnie podrzucać do góry. :-F
Tak Ci się tylko wydaje. Teraz dopiero zaczną się czepiać. Tyle, że intencje będą inne.
A ust mi to, Lizaczku, wyjąłeś. Plis, nie rób tego więcej!
Ty Spróchniały Impregnacie?
[rotfl] Przez jakieś 6 lat jeżdżenia po Pinokiu na ten epitet nie wpadłem. Przywracasz mi, Lizard, wiarę w możliwości polsiego języka.
[ Dodano: Pon Gru 29, 2004 00:00:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Dobra, dobra, skoro już Ci coś wyjąłem, to wracam do tematu.
Obiecuję Ci meśka, że przy najbliższym spotkaniu tak długo będę się czepiać Twojego mokrego podoszulka aż Ci go ściągnę. ;) Nie ma to jak instynkt przetrwania gatunku. :mrgreen:
[ Dodano: 30.12.2004 20:55:04 ]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 10 zapytań ]