Temat: Poszukuje Gry
Otoz mialem wtedy 3 lata i kompletnie nie pamietam tytulu
chodzilo o to by pakowac biale i czarne kapelusze do pociagu.. kapelusze np siedzialy sobie w barze i trzeba bylo je wyciagac :D
pozdro wam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Otoz mialem wtedy 3 lata i kompletnie nie pamietam tytulu
chodzilo o to by pakowac biale i czarne kapelusze do pociagu.. kapelusze np siedzialy sobie w barze i trzeba bylo je wyciagac :D
pozdro wam
To oczywiście Agent USA. Tutaj znajdziesz plik z grą: http://atari.fandal.cz/detail.php?files_id=1271
Właśnie przeszedłem, fajne :)
Otoz mialem wtedy 3 lata i kompletnie nie pamietam...
Nie martw się, to szmat czasu.... jak mam większy problem, bo nie pamiętam gdzie 3 minuty temu odłożyłem butle z tlenem uuueegghhhhhhhhhhhh
Zamykam topic, uehuehue.
Ostatnio edytowany przez grzeniu (2007-08-14 20:29:59)
Za uzurpowanie moderatora ban.
BaR2Sh, ale dlaczego w dziale 16/32-bitowców?
MM: Bo bewnie nie pamiętał, na czym grał. ;) Btw. przenieniono.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 15 zapytań ]