Hola!
W związku z tym, że kolega Mono pytał mnie o możliwość zrobienia koszulek z poniższym logo, oraz z tym, że temat został poruszony w wątku odnośnie Wapniaka, mam kilka pytań:
1. Czy byłoby zainteresowanie na nie ? (proszę o udział w ankiecie)
2. Jak rozwiązać logistycznie wyprodukowanie ich (pytanie głównie do osób, które się tym zajmowały (Paweł, Michał, Robert...) )
3. Ile trzeba wyłożyć aby wyprodukować partię powiedzmy 20 sztuk?
Koszulki miałyby oprócz logo napis Atari, z tyłu być może "peace", ale jestem otwarty na propozycje
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE